Bale'in Şaşırtan Değişimi!

Gary Speed o sıralarda 40 yaşında falandı la bir de, şizofren herhalde.

kimin yerine önerdiğimi de söyle o zaman :) birincisi hitap şeklinle insanları aşağılamaya çalışman acizliğini gösterir

bir diğer konu ben bu forumda shaqiriyi medeli leroy feri de önerdim siz daha adını duymadan hatta scout bölümüne konular açtım o konuların tarihine ve futbolcuların gelişimine bakmanı öneririm :)

sorununuz hayri ile tartışmaya girmemdi forumda trollük yapmaktan öteye geçmeyen arkadaşlarınız futbolu benden iyi biliyor olabilir fakat ben futboldan para kazanmış bu işe yıllarımı vermiş biri olarak en azından saygıyı hak ediyorum arkadaşım

@Kerim ZENGİN ve insanlara şizofren deme yetkisine sahip değilsin saygısızsın ve bilgisizsin

kas konusuna gelince de futbol oynamış body building yapmış ki hala çalışıyorum 5 yıldır aralıksız futbola gelince scoutluktan para kazanmış ikinci ligde altyapıda futbol oynamış ve tenis dahil her sporu hobby olarak hala icra etmekte olan birisiyim

oturduğun yerden her şeyi bilmeni alkışlıyorum ...bu toplumun özeti ve tipik bir örneğisin :)

Hayırlı olun güzel kas.

(Yahu bu ülkede doktora öğretmene saygı yok scouta niye saygı göstersinler)

@Kerim ZENGİN

kas konusuna gelince de futbol oynamış body building yapmış ki hala çalışıyorum 5 yıldır aralıksız futbola gelince scoutluktan para kazanmış ikinci ligde altyapıda futbol oynamış ve tenis dahil her sporu hobby olarak hala icra etmekte olan birisiyim

Buradan iş çıkmaz sana, izdivaç programına falan katıl bence

Bale muhtemelen dünyanın en profesyonel ekiplerinden biri ile çalışıyor , bu profesyonel ekip bundan rahatsız değil hatta Bale'i buna yönlerdirmiş , ama bizim arkadaşlar geliyor bu durumun Bale'i nasıl kötü etkileyeceğini söylüyor...

Her şey hakkında yorum yapmaya mecbur değilsiniz...

@Kerim ZENGİN ve insanlara şizofren deme yetkisine sahip değilsin saygısızsın ve bilgisizsin

oturduğun yerden her şeyi bilmeni alkışlıyorum ...bu toplumun özeti ve tipik bir örneğisin :)

O gün de aynı şeyleri söylüyordun. Senin gibileri iyi biliriz Ednan, bir halt bilmeyip bilgiçlik taslayan klasik boş adamlardansın :)

O gün de aynı şeyleri söylüyordun. Senin gibileri iyi biliriz Ednan, bir halt bilmeyip bilgiçlik taslayan klasik boş adamlardansın :)

bu kulübe grella yı aldıramamak sizin sorununuz bonservissiz diye oyuncu arıyan bam ortasahasıyla oynayan kulübe gary speedi alın diye az bile söyledim ve ben boş bir adamım uzatmaya gerek yok seninle de tartışmak istemiyorum hoş olmuyor

bu kulübe grella yı aldıramamak sizin sorununuz bonservissiz diye oyuncu arıyan bam ortasahasıyla oynayan kulübe gary speedi alın diye az bile söyledim ve ben boş bir adamım uzatmaya gerek yok seninle de tartışmak istemiyorum hoş olmuyor

Ben senle tartışmıyorumki zaten. Keşke vaktim olsa da uğraşıp o konuyu bulup herkese göstersem de ne mal olduğunu anlasalar zira aradan 4 yıl geçti hala aynı laf : "Ben bu işten para kazandım bana laf edemezsiniz." Bir insan hiç mi değişmez la?

Onu geçtim senin cezan nasıl açıldı sahi?

Geldiğinde de camış gibiydi bakmayın siz o fotoya.En cılız adamın bile biraz koştuktan ve ısındıktan sonra damarları açılır ve çok daha diri durur.

Ben senle tartışmıyorumki zaten. Keşke vaktim olsa da uğraşıp o konuyu bulup herkese göstersem de ne mal olduğunu anlasalar zira aradan 4 yıl geçti hala aynı laf : "Ben bu işten para kazandım bana laf edemezsiniz." Bir insan hiç mi değişmez la?

Onu geçtim senin cezan nasıl açıldı sahi?

cevap vermeyeceğimi söylemiştim beni merak eden arkadaşlar açtığım konulardan neler yazıp neleri paylaştığımı görebilir dediğim gibi fikirlerimi beğenmeyebilirsin fakat bu ne seni nede beni haklı çıkarır üslubun hala çok çirkin en azından ahkam kestiğim konuda bir eğitimim var birisi sana lise mezunuyken kontrol mühendisliği dersi verse ne hissedersen sana karşı onları hissediyorum :) bir sorunun varsa özelden yazabilirsin forumu ikili münakaşayla kirletmeyelim futbol konuşmak isteyen arkadaşlara ayıp olur

cevap vermeyeceğimi söylemiştim beni merak eden arkadaşlar açtığım konulardan neler yazıp neleri paylaştığımı görebilir dediğim gibi fikirlerimi beğenmeyebilirsin fakat bu ne seni nede beni haklı çıkarır üslubun hala çok çirkin en azından ahkam kestiğim konuda bir eğitimim var birisi sana lise mezunuyken kontrol mühendisliği dersi verse ne hissedersen sana karşı onları hissediyorum :) bir sorunun varsa özelden yazabilirsin forumu ikili münakaşayla kirletmeyelim futbol konuşmak isteyen arkadaşlara ayıp olur

Çok uzun yazıyorsun okuyacak halim yok. Zira sezon boyu maça çıkmamış adamı falan önermişsindir herhalde.

Son kısma baktım da aynen futbol konuşmak isteyenlere ayıp oluyor, sen git paranı kazan. O değil de böyle bir şey demiştin de tam hatırlayamadım, sen para verip kursunu mu almıştın, ya da sizin o araştırdığınız oyuncuların isimlerini ben para verip satın alıyorum mu demiştin komediydi tam. Valla şu konuyu bulsak da bir gülsek be Adnan. Adın ve soyadın da ağır fake yalnız, seçtiğin soyadından belli nasıl biri olduğun ahaha.

Geri
Üst Alt