- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Gary Speed o sıralarda 40 yaşında falandı la bir de, şizofren herhalde.
Tamam vurma kardeş parçaladın adamı
BlueTapa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omuzları ve kolları büyümüş, ikili mücadelelerde gerekli olan da bu zaten. Yazılanları gören de Mr.Olymipa oldu sanacak adamı.
hakaret tespitt ettim forumda @Murat Urhan
@Kerim ZENGİN
kas konusuna gelince de futbol oynamış body building yapmış ki hala çalışıyorum 5 yıldır aralıksız futbola gelince scoutluktan para kazanmış ikinci ligde altyapıda futbol oynamış ve tenis dahil her sporu hobby olarak hala icra etmekte olan birisiyim
Buradan iş çıkmaz sana, izdivaç programına falan katıl bence
@Kerim ZENGİN ve insanlara şizofren deme yetkisine sahip değilsin saygısızsın ve bilgisizsin
kas konusuna gelince de futbol oynamış body building yapmış ki hala çalışıyorum 5 yıldır aralıksız futbola gelince scoutluktan para kazanmış ikinci ligde altyapıda futbol oynamış ve tenis dahil her sporu hobby olarak hala icra etmekte olan birisiyim
oturduğun yerden her şeyi bilmeni alkışlıyorum ...bu toplumun özeti ve tipik bir örneğisin![]()
akıllıyım
bende sana uymam kardeş aklından geçenleri başkasıyla hayal et ... oğlan sevmiyorum
O gün de aynı şeyleri söylüyordun. Senin gibileri iyi biliriz Ednan, bir halt bilmeyip bilgiçlik taslayan klasik boş adamlardansın![]()
bu kulübe grella yı aldıramamak sizin sorununuz bonservissiz diye oyuncu arıyan bam ortasahasıyla oynayan kulübe gary speedi alın diye az bile söyledim ve ben boş bir adamım uzatmaya gerek yok seninle de tartışmak istemiyorum hoş olmuyor
Ben senle tartışmıyorumki zaten. Keşke vaktim olsa da uğraşıp o konuyu bulup herkese göstersem de ne mal olduğunu anlasalar zira aradan 4 yıl geçti hala aynı laf : "Ben bu işten para kazandım bana laf edemezsiniz." Bir insan hiç mi değişmez la?
Onu geçtim senin cezan nasıl açıldı sahi?
cevap vermeyeceğimi söylemiştim beni merak eden arkadaşlar açtığım konulardan neler yazıp neleri paylaştığımı görebilir dediğim gibi fikirlerimi beğenmeyebilirsin fakat bu ne seni nede beni haklı çıkarır üslubun hala çok çirkin en azından ahkam kestiğim konuda bir eğitimim var birisi sana lise mezunuyken kontrol mühendisliği dersi verse ne hissedersen sana karşı onları hissediyorumbir sorunun varsa özelden yazabilirsin forumu ikili münakaşayla kirletmeyelim futbol konuşmak isteyen arkadaşlara ayıp olur