SON DAKİKA Balıkesirspor Maçı 11'imiz Belli Oldu!

kandirmayin galatasaraylilari

En doğru 11

---------------------------------------Muslera----------------------------------------

---Tarık----------------Semih--------------------Chedjou-------------Hakan--------

------------------------Melo/Dzemaili*----------------Inan----------------------------

-Bruma----------------------------------Sneijder------------------------Olcan----------

-----------------------------------------B.Yılmaz-------------------------------------------

Koray Günter, Telles ve Olcan'in 18'de olmamasi büyük komedi. Bunlara ilave olarak Veysel'den daha iyi olan Sabri'nin affedilmemesi de komik.

Yasin disinda hep bildigimiz ayni adamlar oynuyor 3 asagi 5 yukari, Yekta-Selcuk orta sahasi cok kötü.
Hâlâ Sabri diye zırvalıyorsun. Sabri en az Veysel kadar kötü. Ikisinin ortak yönü savaşmak. Başka bir halt yok.

Haa birde kanatları sadece beklere emanet edersen, gereksiz 3lü orta saha kurmak için, tabiki o kanatlar işlemez. Ne Veysel ne de Tarık tek başına bir kanatı idare edemez.

Senin Sabrin de edemezdi. Sabri defteri artık kapandı, ne anlamı var bu adamı hâlâ gündeme getirmende Murhan?

Ne güzel işte takım içinde bölücük yapan heriflerden birinden kurtulduk.
Hoş ya geriye veliaht olarak kankileri bıraktı.

I am the one who knocks!

Yasin'i bile sağ bek deniyor ama Furkan'ı oynatmaya hic yanasmıyor. Demekki hoca bir adama taktı mı takıyor, taraftarın istemedigi adamlarıda taraftarın inadına oynatıyor..sokayım böyle ise arkadas.

Orta alandan 1 adam kesip Olcan'ı ilave etsek gene iyi kadro, en azından kanatları olan bir takım cıkıyor sahaya ve SNeijder'de gercek mevkisine geciyor.

Hem taktik hemde oyuncu tercihleri ile berbat bir hoca ile karsı karsıyayız..

Hâlâ Sabri diye zırvalıyorsun. Sabri en az Veysel kadae kötü. Ikisinin ortak yönü savaşmak. Başka bir halt yok.

Haa birde kanatları sadece beklere emanet edersen, gereksiz 3lü orta saha kurmak için, tabiki o kanatlar işlemez. Ne Veysel ne de Tarık tek başına bir kanatı idare edemez.

Senin Sabrin de edemezdi. Sabri defteri artık kapandı, ne anlamı var bu adamı hâlâ gündeme getirmende Murhan?

Ne güzel işte takım içinde bölücük yapan heriflerden birinden kurtulduk.
Hoş ya geriye veliaht olarak kankileri bıraktı.

I am the one who knocks!

Sabri'den kurtulduk ama bu kez yine bir kaptan bozuntusu sinir etmeye devam ediyor.. Orta sahadaki Xavi'yi hali sahaya bile davet etmem ama adam GS-Milli takim fark etmeksizin ilk 11 oynuyor.

Sabri'den kurtulduk ama bu kez yine bir kaptan bozuntusu sinir etmeye devam ediyor.. Orta sahadaki Xavi'yi hali sahaya bile davet etmem ama adam GS-Milli takim fark etmeksizin ilk 11 oynuyor.
Vallah şu an TRT Spora bakıyorum.

Altan Selçuku koruyor. Melo ile kıyaslayor, yok Melo tahrik ediyor yok Melo niye milli takıma cagrilmiyor yok Selçuk Melodan daha fazla maç yapmışmış bizde.

"Melo (sahte) kahraman, Selçuk hain" dedi şimdi.

I am the one who knocks!

Vallah şu an TRT Spora bakıyorum.

Altan Selçuku koruyor. Melo ile kıyaslayor, yok Melo tahrik ediyor yok Melo niye milli takıma cagrilmiyor yok Selçuk Melodan daha fazla maç yapmışmış bizde.

"Melo (sahte) kahraman, Selçuk hain" dedi şimdi.

I am the one who knocks!

Rezil köpekler... Melo'yu yerden yere vurup Selcuk-Burak gibi yerlileri koruyup simartmalarindan bile anlasiliyor nekadar kötü oynadiklari..

iyi oynayan Melo ise laf üzerine laf yiyor.. GS düsmani bunlarin hepsi!

Altanı bende izledim ve ibretlik yorumlarına şahit oldum. Sırf Türk diye iyi oynayan Meloyu yem etti.

Futbolda duygusal olunamaz. Sırf Türk diye kötü oyunu görmezden gelemeyiz.

GT-I9300 Tapatalk

Yasin'i bile sağ bek deniyor ama Furkan'ı oynatmaya hic yanasmıyor. Demekki hoca bir adama taktı mı takıyor, taraftarın istemedigi adamlarıda taraftarın inadına oynatıyor..sokayım böyle ise arkadas.

Orta alandan 1 adam kesip Olcan'ı ilave etsek gene iyi kadro, en azından kanatları olan bir takım cıkıyor sahaya ve SNeijder'de gercek mevkisine geciyor.

Hem taktik hemde oyuncu tercihleri ile berbat bir hoca ile karsı karsıyayız..
furkan yada sinan sağ bekte gerçekten iyi oynar.

furkanın pasları da güzel üstelik hızlı yanı paslarıyla sinandan bir adım önde.
defansı da bir bek kadar olursa neden olmasın ?

denenebilir.

:D herkes herşey değişiyor ama en rezil 2 adam by s.i hala 11 de ondan sonra vay efendim o kadar adam alındı o oynadı bu oynamadı neden hala takım böyle

Altanı bende izledim ve ibretlik yorumlarına şahit oldum. Sırf Türk diye iyi oynayan Meloyu yem etti.

Futbolda duygusal olunamaz. Sırf Türk diye kötü oyunu görmezden gelemeyiz.

GT-I9300 Tapatalk

Sırf Türk diye değil bence, Melo bizim için kilit oyuncu onun da etkisi var.İkisi birleşiyor ve Fenerbahçe medyası ağzında salyalarla saldırıyor Melo'ya pitbull derken.

Toptan bitirecekler Selçuk'u. Bir insan formsuz ve ıslıklanıyorsa ısrar etmenin anlamı nedir ?

Böyle adamları bize kuponlamı veriyorlar anlamıyorum ki.

Selçuk oynamazsa sorun olur. (Psikolojik olarak çöküntü) Oynaması demek ne kadar güvenildiğinin ispatıdır. Umarım toparlar kendini. Bu arada dizilişin oyuncu rollerinin manciniden bir farkı yok. En azından Mancini Sneijderi doğru yerde kullanıyordu bir ara. Burada o da yok.

Geri
Üst Alt