Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro buysa leş , ben olsam chedjoyu ön libero oynatırdım olcan ın olmaması çok ciddi sorun oldugunu gösteriyor. Olcanın eksikliği olmadıgına göre gitti 4 milyon. Sahsen olcanın kesilmesi prandellinin intihar etmesi gibi bişi. Hem taraftar hem spor yazarları hem de yönetim bu tercihinden ötürü vuracak hocayıKoray Günter, Telles ve Olcan'in 18'de olmamasi büyük komedi. Bunlara ilave olarak Veysel'den daha iyi olan Sabri'nin affedilmemesi de komik.
Yasin disinda hep bildigimiz ayni adamlar oynuyor 3 asagi 5 yukari, Yekta-Selcuk orta sahasi cok kötü.
Anladık be arkadaşımBugun yenilirsek (ki olma ihtimali yuksek) prandelli kovulmalidir!!!!
Dur daha hemen kovmazlar mancinide o kadar bekledikBugun yenilirsek (ki olma ihtimali yuksek) prandelli kovulmalidir!!!!
atıf şeşu aynen darmadağın etti geçen sene bu şekilde olmaz biri prandelliye bu işlerin böyle yürümediğini anlatmalı bu nasıl sistem olcan nerdeArkadaşlar mesele bugünkü maç değil.
Balıkesir takım falan değil . Bugün GS iyi de oynayabilir farklıda kazanabilir.
Ama bizi bu maç yanıltmamalı.
Balıkesire denersin yasini aaa süper dersin
Sonra evinde sivas folloi eder yasini..
Balıkesir kıstas değil.
Vallah Atıf birde acayip formda başladı sezona.atıf şeşu aynen darmadağın etti geçen sene bu şekilde olmaz biri prandelliye bu işlerin böyle yürümediğini anlatmalı bu nasıl sistem olcan nerde
Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Xhemaili Selçuk EmreÇ
Pandev Umut Bruma