SON DAKİKA Balıkesirspor Maçı 11'imiz Belli Oldu!

Prandelli ye iyi sabretmişler italyada

Koray Günter, Telles ve Olcan'in 18'de olmamasi büyük komedi. Bunlara ilave olarak Veysel'den daha iyi olan Sabri'nin affedilmemesi de komik.

Yasin disinda hep bildigimiz ayni adamlar oynuyor 3 asagi 5 yukari, Yekta-Selcuk orta sahasi cok kötü.
Kadro buysa leş , ben olsam chedjoyu ön libero oynatırdım olcan ın olmaması çok ciddi sorun oldugunu gösteriyor. Olcanın eksikliği olmadıgına göre gitti 4 milyon. Sahsen olcanın kesilmesi prandellinin intihar etmesi gibi bişi. Hem taraftar hem spor yazarları hem de yönetim bu tercihinden ötürü vuracak hocayı

Akşama zevksiz bir futbol oynanacağı çıkan kadrodan belli gibi

umarım ters bir sonuç almayız

yoksa Prandelli için tehlike çanları erken çalmaya başlar

Bildiğin anadolu takımıyız.Yedeklere bak :asd22:

Arkadaşlar mesele bugünkü maç değil.
Balıkesir takım falan değil . Bugün GS iyi de oynayabilir farklıda kazanabilir.
Ama bizi bu maç yanıltmamalı.
Balıkesire denersin yasini aaa süper dersin
Sonra evinde sivas folloi eder yasini..

Balıkesir kıstas değil.

Arkadaşlar mesele bugünkü maç değil.
Balıkesir takım falan değil . Bugün GS iyi de oynayabilir farklıda kazanabilir.
Ama bizi bu maç yanıltmamalı.
Balıkesire denersin yasini aaa süper dersin
Sonra evinde sivas folloi eder yasini..

Balıkesir kıstas değil.
atıf şeşu aynen darmadağın etti geçen sene bu şekilde olmaz biri prandelliye bu işlerin böyle yürümediğini anlatmalı bu nasıl sistem olcan nerde

atıf şeşu aynen darmadağın etti geçen sene bu şekilde olmaz biri prandelliye bu işlerin böyle yürümediğini anlatmalı bu nasıl sistem olcan nerde
Vallah Atıf birde acayip formda başladı sezona.

I am the one who knocks!

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Xhemaili Selçuk EmreÇ
Pandev Umut Bruma​

Sadece belirlenen 11 üzerinden bu kadar, hem de olumsuz mesaj yazmayı başarabilen arkadaşlarım, sizi tebrik ediyorum. :)

Selçuk dışında fena değil.Yasin denensin bir sağbekte Veyselden kötü olamaz heralde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu nasıl bır 11 yahu.Herkes Yasin bek diyorda bence yekta beke geçebilir.Yani bu kadar fantaziye ne gerek var.Koy baltayı sola,tarıkıda sağa hayret bir sey.Yine sıkıcı tatsız tutsuz bır mac bizi bekliyor.Sabriyi özleyecegim hiç aklıma gelmezdi.

Prandellinin yanına turk yardımcı vermeyen yonetime selamlar burdan

Geri
Üst Alt