Balotelli: ''Drogba'nın olduğu her takımda oynamak isterim''

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
934781-15453270-640-360.jpg

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Didier Drogba'ya bir mesaj daha geldi. Sarı kırmızılı taraftarların gözdesi haline Fildişili yıldız için başta ABD olmak üzere dünyanın dört bir yanından transfer teklifleri geliyor. Ancak bir isim var ki onu biran önce takım arkadaşı olarak görmek istiyor.

Balotelli'den transfer iması

Didier Drogba'nın en yakın arkadaşlarından biri olak bilinen Mario balotelli, İtalyan basınına ilgin açıklamalarda bulundu. Milan'ın yıldız golcüsü Mario Balotelli, Drogba ile aynı bir takımda forma giyebilmek istediğini ifade etti. Kulüp ismi vermeyen Balotelli, Drogba'nın çağırması durumunda her ülkeye gidebileceğini ifade etti. Drogba ile sıksık görüştüğünü belirten Mario Balotelli, Drogba'ya duyduğu hayranlığı da dile getirdi. İtalyan yıldız Drogba ile çok özel bir arkadaşlıkları bulunduğunu artık aynı takımda oynama vakitlerinin geldiği söyledi.

TURKFUTBOL

yabancı kaynağını bulacam,merak ettim haberi

Biz onun yerine düşünüyorum seni Balo. Söyleme böyle şeyler.

Amerika'ya mı gideceksin Balo diyen olmamış daha. :)

Drogba'yla oynayacagim derken Burak'la oynama da. Aman diyim.

Balo gelsin istiyordum, herifin youtube videolarina bakdim artik daha istemiyorum.

Cocuktu daha o zamanlar. Olgunlasti sayilir artik. Uzun zamandir bi vukuati yok.

Yinede bu basimiza is acar, bize böyle adamlar gitmiyor. Takim oyuncusu olsun Sino gibi alacaksak öyle yildiz alalim.

Balo'nun ismi var bende herifi birsey saniyordum, milan maclarina bakdim herif egoistin önde gideni. Bir Burak var zaten aman aman.

mancini ile de tekrar çalışmak istiyordu sanırım kendisi :) sneijder ile ilgili bir açıklama da yaparsa tamamdır emin olabiliriz :)

Yinede bu basimiza is acar, bize böyle adamlar gitmiyor. Takim oyuncusu olsun Sino gibi alacaksak öyle yildiz alalim.

Balo'nun ismi var bende herifi birsey saniyordum, milan maclarina bakdim herif egoistin önde gideni. Bir Burak var zaten aman aman.

Yani her hafta gündem olacagi kesin. Türkiye´de kacirmazlar Balotelli gibi malzeme kaynagini.

Ama oynadi mi acayip oynuyor adam. Üstelik 23 yasinda daha. Cok büyük transfer olur bence.

Boy, pos, güc, teknik, hersey var Balotelli´de.

Kop gel lan günahlarından.

24 yaşında Balotelli bizi 10 sene idare eder.

Tezahuratı da hazır

Telli Telli Telli Balo-telli... (sonu hayal gücüne göre artık) :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rnq2PvHFcg0[/media]

:surprised:

dursun surda

Gelirse kurban kesmem ama

3 gece uyumam heyecandan

Geri
Üst Alt