Balotelli: ''Drogba'nın olduğu her takımda oynamak isterim''

Ah keske...Türkiye böyle bir Forvet daha görmemis. Belki Istanbul'da cok party ve Skandal yapar ama yinede gelsin. :D

balotelli-mancini-rooney-euro-2012-nationalturk-0455.jpg

Bence öldürmeye çalışıyor :D

Balotelli gelince sok olmasun. Carsidan aldim drogba eve geldim umut bulut

Yinede bu basimiza is acar, bize böyle adamlar gitmiyor. Takim oyuncusu olsun Sino gibi alacaksak öyle yildiz alalim.

Balo'nun ismi var bende herifi birsey saniyordum, milan maclarina bakdim herif egoistin önde gideni. Bir Burak var zaten aman aman.

kusura bakma renktas ama meloyada bu dusunceyle yaklasan coktu onyargiya gerek yok takim hanim evladiylami dolsun arada lazim bikac psikopat

Avrupalılar buraya geldiklerinde hep aynı şeyi söylüyorlar ''Taraftarlar inanılmaz'' Spor yorumcuları parayı alıyor ya ondan böyle söylüyor deselerde ben buna inanmıyorum.

Balotelli hayatında görmediği ilgiyi görür burada,ve burada eminim hırstan oynar,bu sevgiyi görebileceğini çok az yer var..

Bence bu adamın kimyası uyuşur burayla.

Gelirse efsane olacagına inanıyorum ama Drogba yerine düşünüyoduk biz seni Balo reyiz :D

Arkadaş rakiplerin anasını ağlatır bu adam öyle böle değil diyorum.. Ayrıca rakiplerin hakkıımızda yaptığı onca açıklamaya cevap veren kimse yok koskoca kulüpte. Bu adam lafı gediğine koyar gocunmaz :D

İyi güzel de sana kötü bir süprizimiz var Balo. Drogba'yla değilde Burak'la oynama ihtimalin daha kuvvetli gibi.

Balotelli-Niasse ikisini birden alacagız,tabi Niasse yerli olursa,iki tane genc yırtıcı zenci,biri cok cılgın,o la la mam ma mi ya...

Geri
Üst Alt