Barcelona Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Butun mac top kovalayacagimiz macta babel + fegh oynatmak gercekten muthis mantikli olmus. Guardiolanin tanidigi yine rezil kepaze ettirecek bizi

Kim çıksa fark etmiyor Emre kılınç cica olsa sanki herkes off süper bu sefer koyduk mu diyecekti? Şu kadro eleştirmeyi bırakın kardeşim.. takım 2-3 kişi dışında komple çöp işte fark etmiyor..

Babel ve feghouli sok pres ile Barcanin tiki takasina onlem olarak taktik icabi oynuyor

Bir adamların orta sahaya bak, bir de bizim. Birisi, gece kondu, diğeri Eyfel kulesi.

zaten kaliteli oyuncumuz yok desek yanlış olmaz. Ahmet oynamış, Mehmet oynamış pek bi önemi yok. Oynanan oyun belli ne zamandır

Soso'ya takıldım sadece ama ayakları titremeyecek nispeten kaliteli biri gerekiyordu.

Feghouli ne olur vurdumduymaz oynama.Ciğerlerin sönene kadar koş.Gencecik adamsın, yapabilirsin.

Abu yerine ferran olmasi iyi. Abu bizi mundar ederdi.

Babel son zamanlarda daha iyi, umarım feg bi maçlık bütün sınırlarını zorlar da biraz varlık gösteririz sahada

Babel feg beğenmiyorsunuz
Cica beğenmiyorsunyz
Morutan beğenmiyorsunuz
Pulgar beğenmiyorsunuz
Berkan taylan bepenmiyorsunuz

Olum bu kadroyu kuran belliyken her kadro açıklama aşamasında bu sallamalar niye?
Birde bakıp, kadroyu kuranı niye gönderdik diyor,ciddi manada psikolojik desteğe ihtiyaçları var..

son performansları düşünürsek bence iyi... Boey Taylan Feghouli belirleyici olacak yine de başlangıçta E.Kılınç ı tercih ederdim... Ama tecrübeli dediklerimiz yatarsa yandık gitti

kim oynasa rezalet zaten kadro baştan aşağı berbat çünkü ama 3 lü defans ve daha defansif bir kadro gerekirdi umarım bu gece tarihi farklı mağlubiyetle zehir olmaz..

Terim çıkartsa ne laflar edilecekti xd

Babelin yerine morutani oynatirdim. Gerisine lafim yok.

Max 2-3 kişi haricinde kalitesiz bi kadro yav kim oynarsa oynasın. Artık o oynamış bu oynamış takılmaya gerek yok, herkesi her kombinasyonu gördük işte.

kim oynasa rezalet zaten kadro baştan aşağı berbat çünkü ama 3 lü defans ve daha defansif bir kadro gerekirdi umarım bu gece tarihi farklı mağlubiyetle zehir olmaz..
3lü stoper için 3. stoper yok takımda, bu ortasaha, bek ve stoper rotasyonuyla barçaya karşı 3lü oynamak gel beni düdükle demek olur

Geri
Üst Alt