Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.
Omar listede yok.Omar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.
omar avrupada oynayamıyor yazılmadıOmar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.
Doğru yav,erken başlayınca heyecandan atladım onu.listede yoktu.omar oynayamiyor
Omar Uefa listesinde yok.Omar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.
Tamam daha fazla vurmayın renkdaşlar. Omar listede yok. Kafa gitti bi an.Omar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.
Niye kendini avutma derdindesin ki kapasitesiz anadolu topcusu mac sonu soven sovene dolascak burda herkesUmarım Cica'nın çıkış maçı olur bu. Şu anda oynadığı kadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ben.
omar listede yokOmar sakat değilse,izlediğim maçlarda daha iyi performans verdi Boey'dan. Ama yorgunluk birde oyun anlayışı değişikliği vardır tabi. Umarım savruk olmadan geldiği günlerdeki gibi oynar renkdaş.