- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Messi ve Ronaldo ayrımı yapmadan seviyorum ikisini de belki böyle bir çekişme bir daha göremeyizcesineronaldoyu ne kadar çok seviyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi ve Ronaldo ayrımı yapmadan seviyorum ikisini de belki böyle bir çekişme bir daha göremeyizcesineronaldoyu ne kadar çok seviyorsun?
Griezzmann'a da 45 m euro veriyorlarmışmessiye maaş butcesi acabilmek icin griezmann ile yollari ayirabilirmis.
messi senelerdir tonla para kazandı madem kulubun simgesisin hazir kulubun finansal sikintida imza parasini da sozlemes bedeli cuzi tutsa ne olur? griezmann gidince barca daha mü güçlü olacak
Pjanic'i biz alalim bedavaya diyecektim de vazgectim:
3 sene daha Barcelona'da tribunden maclari izlemeye devam ettigi surece 25 milyon euro daha maas alacakmis![]()
griezzmann : son cikan vidyo ,yollanmasini hizlandirir gibi...Griezzmann'a da 45 m euro veriyorlarmış
80e falan satsalar 125 m euro ediyor.
Hangi video?griezzmann : son cikan vidyo ,yollanmasini hizlandirir gibi...
en buyuk yatirimcilarindan olan rakuten,- bahse gecen olay vidyo nedeni ile yatirima devam eder mi merak ediyorum...
Hangi video?
PES / Konami zaten buna sponsor falan olmaktan vazgeçti diye duymustum.griezzmann : son cikan vidyo ,yollanmasini hizlandirir gibi...
en buyuk yatirimcilarindan olan rakuten,- bahse gecen olay vidyo nedeni ile yatirima devam eder mi merak ediyorum...
![]()
Griezmann'a ayrımcı videosu sonrası Konami'den sponsorluk feshi
Barcelona Futbol Kulübü'nün ünlü Fransız golcüsü Griezmann'ın bulunduğu ve Japon çalışanlarla alay edilen videonun Youtube'da yayınlanmasının ardından Japon sponsor Konami futbolcu ile sözleşmesini feshettitr.euronews.com
Atletico'nun kadrosu oldukça sağlam. Maddi olarak da bir sorunları yok muhtemelen. İmkansız gibi bir şey bence böyle bir anlaşma. Zaten kavgalı ayrıldı Griezmann ile AtleticoBarca yerinde olsam Felix'le falan takas etmeye çalşırdım yanında ekstra bir oyuncu falan daha vererek gerekirse.
evet.PES / Konami zaten buna sponsor falan olmaktan vazgeçti diye duymustum.