Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.002
- 10.008
- 2.498
100+ satılır yapacak bişey yok tabi veren olursa. 25 - 30 maaş veren çıkar mı ya da altını osimhen kabul eder mi bilemeyiz. Yerine de bulunur elbet birisi kulübü kapatacak değiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90+ De Jonga da ok deriz bence ya .d150 mil + de jong + eric garcia şeklinde bi teklif gelirse düşünülebilir
onun dışında #naş deriz anca
Talip olan kulübün maddi imkanları, TD nin ne denli istediği gibi parametreler belirleyici olacaktır ama bence de 100-120 bandını geçme ihtimali, birden çok über yağlı müşterinin ''Ne pahasına olursa olsun!'' mottosuyla kapımıza gelmesiyle -belki- mümkündür. 23-25 yaşında olsaydı daha kolaydı tabii ama adamın 28. yaşını sürmekte olduğunu görmek istemiyor goygoycular. Ki 30+ yaşlarında, alameti farikası olan atletizminin gerileyeceğini de bilmeyen yoktur...osimeni büyük bi klüp istese ve osimen de gitmeğe karar verirse 80den fazlasını alamayız
bunu kafamıza yüzelim
Rocky balbao felsefesinden yeni felsefeye gecis yaptik sarper abiHalim abi elini havaya kaldıran sevinen adamı niye kaldırdın avatardan
150 değil de 152 olsun, kesin bu Barça eft parasını bize kitler bari düz 150 yatsın hesaba150 milyon veriyorlarsa tartışmaya gerek yok o parayı kimse reddedemez
Kufur ha Raporladim
Sen böyle söyleyince fark ettim, ben de kendimi raporladımKufur ha Raporladim

Raporladim
Katılıyorum ağabey ama barça çok çakal camia aklına girerlerse bize kötü oyuncularını itelerker uzak durmak lazımTek seferde trink bonservis yav kemiksiz detaysiz. Baska herhangi bir formule ya da 120+ olmayan teklife konu kapali olmali.
Osimhene daha teklif gelecektir.
DK beklemene gerek yok
CL de ve bizdeki performansta net gosteriyor etkisini
Forvet kitliginda gecen sene yapilan transferlerde isak, gyokeres - acik ara en iyisi.
Elimizde cok koz var, esas simdi Erden Timur lazimdi.