Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.550
- 55.764
- 4.478
Yok istifa etti.Etti mi?
En son hala devam ediyordu.
Barcelona'yı bitiren adam odur, antin kuntin heriflere deli paralar verdi sürekli, kesin komisyon falan dönmüştür köşeyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok istifa etti.Etti mi?
En son hala devam ediyordu.
Barcelona'yı bitiren adam odur, antin kuntin heriflere deli paralar verdi sürekli, kesin komisyon falan dönmüştür köşeyi.
Bu sene 760 m Euro gelir elde etmişler
Abi tam hatırlamıyorum ama bundan 3 sene önce de en çok borcu olanlar listesinde manu barca gibi takımlar vardı bunlar hem çok kazanıp hem çok borca giriyorlar bana normal geldi bu haberBu düşmüş hali
Önceki sene 1 milyar küsürdü
Her sene de kar açıklıyorlardı.
Şimdi diyorlarki 1 milyar borç var
Aziz Yıldırım Fener'den gittikten sonra gerçek borcun ortaya çıkmasına benzemiş bu da.
Abi tam hatırlamıyorum ama bundan 3 sene önce de en çok borcu olanlar listesinde manu barca gibi takımlar vardı bunlar hem çok kazanıp hem çok borca giriyorlar bana normal geldi bu haber
Avrupanın top 20 kulüplerinin 1 milyar euro gelir kaybı olduğuna dair bir şey okumuştum linki bulursam atarımBu düşmüş hali
Aziz Yıldırım Fener'den gittikten sonra gerçek borcun ortaya çıkmasına benzemiş bu da.
Bu düşmüş hali