GSC Haber Barış Alper, Hasta Olduğu İçin Antrenmanlara Katılamadı

Daha fazla maaş almak istemesini anlarız da arkadaş çok önemli bir lig maçından önce antrenmanlara çıkmamamk ne demek? Tamam bana da o parayı verseler ben de gitmek isterim. Ama antrenmana çıkmamak bir kere mesleki ahlaka yakışıyor mu? Gideceksen de güzel git. Çık antrenmanına, oyna KAyseri maçında, yap asistini, golünü. Ondan sonra gitmek istiyorum de.

Defolsun gitsin.. Bu kadarı ayıp artık..
Bundan sonra her forma arma öpen futbolcuyu tepemize çıkarmamayı öğreniriz umarım

Ünal Aysal ın dediği gibi herkes Galatasaray ın Elemanı sonuçta

Bos kof romantizm yaratmayi seviyorlar uzeyirim

Daha fazla maaş almak istemesini anlarız da arkadaş çok önemli bir lig maçından önce antrenmanlara çıkmamamk ne demek? Tamam bana da o parayı verseler ben de gitmek isterim. Ama antrenmana çıkmamak bir kere mesleki ahlaka yakışıyor mu? Gideceksen de güzel git. Çık antrenmanına, oyna KAyseri maçında, yap asistini, golünü. Ondan sonra gitmek istiyorum de.

Antrenmana cikmayip zorla transfer olmak moda olmaya basladi. Sirf bu dönem bunu Gyökeres, Isak, Lookman gibi oyuncular denedi.

Çok fazla maaş isteyip takım karıştırılmamalı haberler doğru değildir umarım

Herkesin sakin kalmasında fayda görüyorum

Barış şimdi ciddi ciddi gitmek istediği için mi antrenmanlara çıkmamış? Kolay kolay da hastalanmaz. Vallahi gerçekten öyleyse sevgimizi bitirdin Barış.

50m + para veriliyorsa ve kendisi de gitmek in yırtınıyorsa gitsin arkadaş. Ama 50m getirecek , yok öyle romantik takılmak,anlayış gösterilmesini istemek.

Tek üzüntü verici durum bu kalitede bir yerli oyuncu kaybı olur o kadar.

50m + para veriliyorsa ve kendisi de gitmek in yırtınıyorsa gitsin arkadaş. Ama 50m getirecek , yok öyle romantik takılmak,anlayış gösterilmesini istemek.

Tek üzüntü verici durum bu kalitede bir yerli oyuncu kaybı olur o kadar.
50 Milyon'u kim veriyor? Öyle bir haber mi var yoksa sizin beklentiniz mi? Türk topçuların piyasasının oralara çıktığını sanmıyorum hiç.

Sosyal medya üzerinden saçna sapan paylaşım yapıp neden ortalığı karıştırıyorsun Barış Alper Yılmaz. Kerem kankana mı özendin

Maaşına zam yapalım kalsın bana mantıklı gelmiyor. Bu sefer her teklif gelen oyuncunun aynı yolu izleme ihtimali olacak. Madem gitmek istiyor bizim istediğimiz maddi şartlara gelecek araplar ki bu iş olsun.

Genel olarak Galatasaray oyuncusuz da kalmaz, sahipsiz de. Birileri gelir, birileri gider. Ederi ve gönlü varsa elbette belli koşul ve şartlar altında her futbolcu zamanında gönderilmeli. Sinir strese hiç gerek yok bence, rahat olunmalı.

Eğer bu hastalık işleri falan yalansa taraftarla arasındaki bağ kopar. 50 artı Keçiören payını getir ve defol aksi takdirde 2028 yılına kadar kulübe de çürü.

Sosyal medya yalan diyor. Kendi çıkıp ben hastayım demiyor. Yazık yeminle. Kimi çok sevdiysek arkamızdan vurdu.

60 Milyon Euro (Tamamı peşin)
+ Keçiören'in payı
+ %20 sonraki satıştan pay
+ 5 yıl boyunca Türkiye'de başka kulüpte oynayamaz

bu şekilde teklif geliyorsa hemen.

eski kulübüne de 3 kuruş için yalandan %20mi ne pay vereceğiz :/

Geri
Üst Alt