- 2 Nisan 2012
- 40.498
- 20.027
- 2.748
Vırik olmuş olabilir arkadaşlar. Çok zor günde 8 kere tuvalete koşmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna benzer söylemi geçen sezon da olmuştu bir çok kez sorulunca.Osimhen ve Sane transferleri sorulduğunda "Biz de büyük topçuyuz, yerli oyuncularımız da çok iyi" minvalinde şeyler söylemişti. Gerek yoktu bence. O zaman çok önemsememiştim ama böyle bir durum oluşunca kafasında bir şeyler kurduğu belli oluyor.
Buna benzer söylemi geçen sezon da olmuştu bir çok kez sorulunca.
"Onlar da benimle oynadığı için şanslı"
Hep aynı sorular gelince bir noktada sıkmaz mı takım için sen de önemli isen?
Sanchez de sitemkar bir açıklama yapmıştı.
Mevsim gecisi normal geçmiş olsun
Böyle bir haber var mı bilmiyorum, ancak benim değerlendirmem Barış'ın takım için çok kritik bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor.50 Milyon'u kim veriyor? Öyle bir haber mi var yoksa sizin beklentiniz mi? Türk topçuların piyasasının oralara çıktığını sanmıyorum hiç.
Ben de oldum. 3 gündür geçmedi. Resmen göbeğim eridi. Fit oldum 3 günde.Vırik olmuş olabilir arkadaşlar. Çok zor günde 8 kere tuvalete koşmak.
Ben de oldum. 3 gündür geçmedi. Resmen göbeğim eridi. Fit oldum 3 günde.
Vazgeçilmezim havasında yaklaşık 6 aydır. Ondan bu afra tafra. Bize gelen parlayan kendini nimetten sayıyor. Ulan demiyorsun ki bataklıktan aldı Galatasaray başının tacı yaptı. Eğer ben bu takımının Vazgeçilmeziyim diye düşünüyorsa bazı taraftarlar gibi defolup gidebilir istediğimiz şartları yerine getirinceBöyle bir haber var mı bilmiyorum, ancak benim değerlendirmem Barış'ın takım için çok kritik bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor.
Ayrıca yerine bu seviyede mücadeleci ve kuvvetli bir başka transfer zorunluluğunu da maliyete katıyorum.
Ki bu yönetimin yerine aynı çapta bir adam alabileceğine de inanmıyorum ve bunu da satış rakamına ekliyorum hocam.
Keremin gözü yemedi şimdilik ama Barışın gözü kara yaparmı yaparBarışın giderse arap takımında uzun süre kalacağını sanmıyorum. Bugün para için gsaraydan araplara gitmek isteyen 1 yıl sonrada ordan fbye de para için gelir. O yüzden satışına asla izin vetilmemeli, 50 milyona bile düşünürüm çünkü bu yolun sonu 1 yıl sonra fbye gelmektir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi