GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Benim mentalitemde hiç yorulmak yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Barış Alper Yılmaz: "Morata, Osimhen ve Mertens gibi oyuncular bizim için bir şans. Onlarla beraber oynadığımız için çok şanslıyız, onlar da benimle oynadığı için."

Barış Alper Yılmaz: "Bazen yorucu olabiliyor ama benim mentalitemde hiç yorulmak yok. Kendimle çok barışık bir insanım. Profesyonelce yaşıyorum. Yememe, içmeme, uykuma çok dikkat etmem gerekiyor. Ufak ağrılar beni ilgilendirmiyor. Bu benim düşüncem."

Soru: "Özellikle çok fazla takım Avrupa Şampiyonası sonrası seninle ilgilendi. Devre arasında İngiltere'den teklifler olduğunu da biliyoruz. Ama sen takımını yalnız bırakmak istemedin. Galatasaray'daki misyonunu ne zaman tamamlayacağını düşünüyorsun?"

Barış Alper Yılmaz: "Bunların şu anda zor bir maç öncesi konuşulmasını doğru bulmuyorum. Tabii ki her futbolcu gibi benim de hayallerim var. Şu an tek hedefimiz takım olarak bu süreç içerisinde devam etmek."

müthiş sakin güzel konuşuyor

taş gibi futbolcu profili oldu aslan parçası.

Morata, Osimhen ile oynamak nasıl his sorusuna iyi cevap vermiş. '' Onlarla beraber oynadığımız için çok şanslıyız, onlar da benimle oynadığı için."

Hep aynı cevapları veriyorlar mütevazi bir şekilde fakat bir noktadan sonra sıkar böyle sorular diğer oyuncuları diye düşünüyorum. Barış dün gelmedi Keçiören'den sonuçta.

Geçen gün de aynı soru ile karşılaştı ve yav yetti be kardeşim der gibi yaptı.

Sezon sonu Red Bull yolu gözüküyor kendisi için tam onlara da uyacak oyuncu. 30-35-40 artık ne alırıza bakacağız.
leipzig olabilir ama onlar cok para vermez ucuza alıp pahalıya satma derdınde onlar

ingilizler sever böyle oyuncuları saglam paralar alabiliriz tabi biraz daha asist yapmalı barış

leipzig olabilir ama onlar cok para vermez ucuza alıp pahalıya satma derdınde onlar

ingilizler sever böyle oyuncuları saglam paralar alabiliriz tabi biraz daha asist yapmalı barış
Leipzig'in bütçe sorunu pek yok oyuncuyu istiyorlar parayı veriyorlar. Daha yeni Simons'a 50+ bonus verdiler. Bit çok oyuncuya iyi para verdiler. O yüzden ne kadar istedikleri önemli 25+bonus kesin verirler önemli olan, 35+ bonusu alabilmek.

Aslan parçası.

Yarın beline kuvvet.

Leipzig'in bütçe sorunu pek yok oyuncuyu istiyorlar parayı veriyorlar. Daha yeni Simons'a 50+ bonus verdiler. Bit çok oyuncuya iyi para verdiler. O yüzden ne kadar istedikleri önemli 25+bonus kesin verirler önemli olan, 35+ bonusu alabilmek.
yazın dünya kupası varsa eger orada 2-3 gol atarsa direkt degerını katlar
30 altına bırakmayız bencede ama yerli oyuncu cok kıymetli işte eren dinkçiyi almış olsak barış ayrılıgı icin hazırlıklı olacaktı

ne hocada ne kulüpte planlama denılen şey zerre yok

yazın dünya kupası varsa eger orada 2-3 gol atarsa direkt degerını katlar
30 altına bırakmayız bencede ama yerli oyuncu cok kıymetli işte eren dinkçiyi almış olsak barış ayrılıgı icin hazırlıklı olacaktı

ne hocada ne kulüpte planlama denılen şey zerre yok
Eren Dinkçi'yi istedik kendisi Almanya'da kalmak istedi diye biliyorum. Barış'ı satarsak yine alabiliriz bence. Yeni yabancı sınırı nasıl olacak o önemli.

Ben herkezin aksine öyle büyük bir transfer beklemiyorum kendisinden. 20m euro tavan olur gibi. Ha bende istememmi 40m? Ama teknik olarak düsük, tercihleriyle çok yanlis yapan bir oyuncu suan en azindan.

21 maçta 10 gol atmis ama sadece 1 assistle oynuyor. Tercihleri, ortalari, son paslari Avrupa için yeterli degil. Insallah gelistirir ama simdilik o istediginiz bonservisler zor görünüyor bana göre

Barış bu forumda " karı olsam seninle takılırım" diyenler var aman dikkat 😁

Geri
Üst Alt