GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Benim mentalitemde hiç yorulmak yok"

Ben herkezin aksine öyle büyük bir transfer beklemiyorum kendisinden. 20m euro tavan olur gibi. Ha bende istememmi 40m? Ama teknik olarak düsük, tercihleriyle çok yanlis yapan bir oyuncu suan en azindan.

21 maçta 10 gol atmis ama sadece 1 assistle oynuyor. Tercihleri, ortalari, son paslari Avrupa için yeterli degil. Insallah gelistirir ama simdilik o istediginiz bonservisler zor görünüyor bana göre
Ferdiyi çok beğeniyorsundur sen, bak müthiş performans veriyor orada

Ferdiyi çok beğeniyorsundur sen, bak müthiş performans veriyor orada
Ferdi ne alaka?

Ben Baris Alper kötü demiyorum bu arada, sadece burdaki 30-40m'lara malesef pek ihtimal görmüyorum. O paralari veren takimlar genel olarak base technique'i iyi olmayan oyuncular almiyor. Baris müthis güçlü, inatçi, dinamik oyuncu ama onun tarz oyuncular, savasci tarzi oyuncular genelde Premier League'de yada La Liga'da üst seviyede oynamiyor. Daha çok daha düsük siralamada olan takimlar bogusup, savasan takimlar oluyor ve onlar 30m kolay kolay harcayamiyor. Ha Italya'ya daha uygun stili ama onlarda 30m-40m'e kolay kolay oyuncu almazlar, hele hele Türkiyeden. Baris'in eksileri (son pas tercihleri, kötü ortalari ve teknik olarak zayif olmasi (top kontrolü örnek) malesef o fiyatlar için fazla. Benim gözümde en azindan.

Geri
Üst Alt