GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Bu sezon lig daha zor olacak"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
"Barış Alper Yılmaz: "Kamp güzel geçiyor. Bu sene zor bir lig olacak. Çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. İyi hazırlanıyoruz, kazasız, belasız, sakatlıksız, en iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Uzun bir maraton olacak. Gayet iyiyiz, herhangi bir sorunumuz yok."."

Barış Alper Yılmaz: "Icardi, Galatasaray efsanesidir. Saha içinde ve saha dışında bana çok şey kattı. Galatasaray'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ahmed Kutucu'ya da aynı şekilde. O da bizim efsanemiz."

Barış Alper Yılmaz: "Ugochukwu çok çalışkan birisi. Bize çok faydalı olacaktır. Biz yeni gelen transferlere adaptasyon sürecinde yardımcı olmaya ve bu aile ortamını sevdirmeye çalışıyoruz. İnşallah bize faydalı olacaktır."

Barış Alper Yılmaz: "Üniversite, hedeflerim arasındaydı. Ailem de böyle bir şey söylemişti zaten. Normalde futbolcular genelde zaman probleminden dolayı sadece futbola odaklı. Ben onun dışında üniversiteyi de göstermek istedim insanlara. Bu ikisinin olabileceğini insanlara göstermek istedim. Çok da güzel oldu." (TRT Spor)

1785068415778.webp

Kutucu'ya efsane demek için ne yaşadın ve oğlum.

2 gol atıp zam ister alamayınca siyah ekran yaparsın merak etme

Adam yaz okulu muhabbetini protesto niyetine siyah ekran paylaşmış, biz de sandık ki... :uiyy:

Ahmed Kutucu'ya efsane diyen adam satılmalıdır!!!!11

Efsanelik işini de sakız etmeyin kaptani ettiginiz gibi bir tane seyde duzgun kalsin su camia da birader. Ahmete bile efsanemiz demek ne kepazeliktir ya

Geri
Üst Alt