GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Eğer Galatasaray bir oyuncuyu alıyorsa o seçilmiş futbolcudur"

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Barış Alper Yılmaz: "Eğer Galatasaray bir oyuncuyu alıyorsa o seçilmiş futbolcudur. Biz de seçilmiş oyuncularız. Galatasaray çok büyük bir kulüp."

Barış Alper Yılmaz: "Bizim hedeflerimiz çok farklı. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'yı da geçmeyi planlıyorduk. Bununla yetinecek bir takım değiliz. Bizim için güzel bir deneyim oldu ama bu bize yetmeyecektir, daha fazlasını isteyeceğiz."

Barış Alper Yılmaz: "Hiçbir zaman bu maç sayısı, gol asistle yetinen bir çocuk değilim. Her zaman fazlasını isteyen bir çocuğum. Sonuç böyle. Keşke gönül isterdi ki daha fazla skor üretebilseydim, daha fazla maç oynayabilseydim. İnşallah daha da iyisini yaparım."

Barış Alper Yılmaz: "Osimhen tabii ki bizim oyun planımızı çok değiştiriyor ama bir B planımız da olmak zorunda. Bazen ben de olmayabilirim, Osimhen de olmayabilir. Tabii ki bizim performansımızı etkiliyor mu, evet gerçeğe bakılırsa etkiliyor. Gerçekten çok büyük oyuncu, çok iyi bir insan Osimhen.

Ama dediğim gibi bir B planımız oluyor. Çünkü Galatasaray'da girecek oyuncular belli çok yetenekli oyunculara sahibiz. Giren oyuncular da hazır hissetmek zorunda çünkü forma şansı gelebilir."

Barış Alper Yılmaz: "Bu vücudu yapabilmek için çok çalıştım. Geçmişin çok büyük bir emeği var. O vücuda gelmek öyle kolay olmadı. Fenerbahçe'ye bir gol attım ve öyle bir şey gerçekleştirdim. Hislerimle hareket ettiğim için o an içimden öyle bir şey geldi, onu yapmak istedim."

1779282757183.webp

Anadolu Ajansı

Barış Alper Yılmaz: "Osimhen tabii ki bizim oyun planımızı çok değiştiriyor ama bir B planımız da olmak zorunda. Bazen ben de olmayabilirim, Osimhen de olmayabilir. Tabii ki bizim performansımızı etkiliyor mu, evet gerçeğe bakılırsa etkiliyor. Gerçekten çok büyük oyuncu, çok iyi bir insan Osimhen.

Ama dediğim gibi bir B planımız oluyor. Çünkü Galatasaray'da girecek oyuncular belli çok yetenekli oyunculara sahibiz. Giren oyuncular da hazır hissetmek zorunda çünkü forma şansı gelebilir."

Osimhenle ben yokken hücum hattı kevgir oluyor tüm yükü bize yüklemeyin Icardiyi gönderip doğru düzgün topçu alın anlamı çıkardım bravo yiğenim

Valla farkına vardım da herkes gelecek sezon bizde devam edecekmiş gibi konuşuyor. Barış’a İngiltere’den ilgi var diyorlar. Ama pek gitmeye niyeti yok gibi. Umarım bizimle kalır.

İcardi ye cephe alması doğru değilllll. Eğer dursun başkan icardiyi tutarsa barışın canına okurr.
ARjantinliler aşırı kindardırr

siyah ekran bokluğunu sezon boyunca gösterdiği aidiiyet ve profesyonellikle telafi etti. bizim gibi yönetilen camiada şu sporculuğu gösteren adamın zaten istediği her şeyi söylemeye hakkı vardır. barış alper'in karakterini, futbolculuğunu geçtim, dediği gibi galatasaray'ın destekli fener'le sidik yarışını bırakıp barış alper gibi futbolcular kazanması lazım. milli takıma giriyim diye galatasaray maçında ayağını toptan kaçıran herifler bize lazım değil.

Bizim hedeflerimiz çok farklı. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'yı da geçmeyi planlıyorduk. Bununla yetinecek bir takım değiliz.

3 senedir olan buruk dışında herkesin bşr avrupa hedefi var

fatih hoca bile dışarıdan bunu söylüyor, başkan, icardi, osimhen hepsi avrupa hedefi koyuyor

sadece okan buruk lig dışında hedef koymuyor

hakikaten kıymetli bir üyenin dediği gibi camiadan tepki gelmeyeceğini bilse şampiyonlar ligi maçlarının çoğuna yedeklerle çıkar

Geri
Üst Alt