GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Galatasaray taraftarı iyi zamanda, kötü zamanda hep arkamda durdu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1762025317027.webp

Barış Alper Yılmaz: "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Fatih Hoca'yı da kutluyorum. İyi bir mücadele vardı. Lig ikincisiyle oynadık. Çok pozisyona girdik ama atamadık. Bazen böyle maçlar oluyor. Kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Barış Alper Yılmaz: "Zaman zaman istediklerimi yapamıyorum. Gönül ister ki, her zaman iyi oynayayım. Galatasaray taraftarı iyi zamanda, kötü zamanda hep arkamda durdu. Ben sıfırdan geldim. Üzülecek, mentalimi düşürecek çocuk değilim asla. Çalışmaya devam edeceğim. Galatasaray taraftarı çıkarken de desteğini gösterdi. Her zaman gösteriyor. Çok çalışıp daha iyi bir Barış seyrettirmek istiyorum."

Gene ıslıklandın kardeş ne desteği

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tatava yapma top oyna birader.

LAN YÜRÜ GİT.

Altı üstü boştaki adamı göreceksin.
Götün kalkmış yıldız psikolojisine girmişsin senin sorunun o. Koşmuyorsun, yardım etmiyorsun boştaki adama pas vermiyorsun. İlla girip şut çekeceksin tek odaklandığın şey bu.

siyah ekrandan sonra taraftardaki bütün empati duygusunu yok ettin. ya kafanı kaldırarak, haddini bilerek top oyna ya da git şovunu kırbaçcı araplara yap

Ben destek görmedim, gururuna yediremedi heralde ki desteklediler beni diyor, bügün de pek bir varlik göstermedi

En başından kameralar önüne çıkıp kulübümden hocamdan ve taraftarlardan özür diliyorum deseydin bugün yaşadıkların yaşanmayacaktı.

Hainlik yapan elbet karşılığını bulur. Şimdi ne halin varsa gör. Git menajerinin yanına ağla dur.

Menajerini kovmadığın sürece bu taraftar seni affetmez

Menajerini kovduğunda kötü oynasan bile kredin olur

mantalitesi ronaldo7 seviyelerinde şaşırdım doğrusu bu açıklama için bile neom kulübünün +10m fazladan vermesi lazım.

Geri
Üst Alt