GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Galatasaray taraftarı iyi zamanda, kötü zamanda hep arkamda durdu"

Ps vermesi gerekn yerde sut atar, sut cekmesi gerekn yerde pas atar, havadan oeta acmasi gerekirken yerden acar, yerden acmasi gerekirsen havadsn orta yapar. Senden birsey olmaz aga

LAN YÜRÜ GİT.

Altı üstü boştaki adamı göreceksin.
Götün kalkmış yıldız psikolojisine girmişsin senin sorunun o. Koşmuyorsun, yardım etmiyorsun boştaki adama pas vermiyorsun. İlla girip şut çekeceksin tek odaklandığın şey bu.
konu da ki en doğru yorum bu.

senin samimiyetine kimsenin inandığını sanmıyorum. sadece zamanını bekliyoruz, yerine birini bulunca adını azımıza bile alacağımızı sanmıyorum

Bırak bu ayakları Barış! Sezon başında alenen takıma, kulübüne ihanet ettin. Senin layığın, kadro dışı bırakılman ve futbol hayatının bitirilmesiydi. Bu işlerin bu noktaya gelmesini sen istedin. Şimdi hiç ağlayıp sızlanma.

Nolursa olsun isliklanma cok yanlis

nolursa olsun derken heis
o zaman nolursa olsun yani, taraftar öküz gibi maçları seyredip otursun yerinde, mi?

ıslık yanlışsa onun yaptığı şey doğru mu

saudi cukkası için armaya ihanet ediyorsun
özür bile dilemeden hala utanmadan o formayı giyip maça çıkıyorsun

performansın yerlerde, maçları sabote ediyorsun

böyle bi adama 10 saniyelik ıslık epey az bişey

Düşük bedelle satılmak için böyle oynadığını düşünmek istemiyorum, umarım sadece özgüven eksikliği buna sebep oluyordur

Düşük bedelle satılmak için böyle oynadığını düşünmek istemiyorum, umarım sadece özgüven eksikliği buna sebep oluyordur
Ozgüven eksikliği mental çöküş ve beraberinde fiziksel yorgunluk. Yavaş tempo koşuşunda bile bi halsizlik baş göstermiş. İlk yarıyı zor bitirir bu şekilde.

Adam topla ceza sahasina dogru giriyor sifira iniyor ondan sonrasini getiremiyor, alakasiz yerlere pas atiyor , aslinda kafasini biraz erken kaldirsa ceza sahasi disinda takim arkadaslari oldugunu görürdü ama ezbere sert top ceviriyor oda genelde kalecide kaliyor.

Geri
Üst Alt