Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu da ki en doğru yorum bu.LAN YÜRÜ GİT.
Altı üstü boştaki adamı göreceksin.
Götün kalkmış yıldız psikolojisine girmişsin senin sorunun o. Koşmuyorsun, yardım etmiyorsun boştaki adama pas vermiyorsun. İlla girip şut çekeceksin tek odaklandığın şey bu.
Senin loserlar bu sene şampiyonluğu alacak gibi duruyor, tabi yine loser genleri devreye girmezse.Takımda en sevdiğim topcuydu butum sevgim gitti
Benim fenerimi taniyorsam yarın bize Nazire yaparlarSenin loserlar bu sene şampiyonluğu alacak gibi duruyor, tabi yine loser genleri devreye girmezse.
Pukim bugün basım ağrıdı barış savaştan sevgilerlekonu da ki en doğru yorum bu.
Nolursa olsun isliklanma cok yanlis
at bi parol kendine gel marışımPukim bugün basım ağrıdı barış savaştan sevgilerle
Ajaxi yenersek basının ağrısı geçer ancaat bi parol kendine gel marışım
Ozgüven eksikliği mental çöküş ve beraberinde fiziksel yorgunluk. Yavaş tempo koşuşunda bile bi halsizlik baş göstermiş. İlk yarıyı zor bitirir bu şekilde.Düşük bedelle satılmak için böyle oynadığını düşünmek istemiyorum, umarım sadece özgüven eksikliği buna sebep oluyordur
Ben loser Arsenal diyordum la.Benim fenerimi taniyorsam yarın bize Nazire yaparlar
Artık looser değiliz şampiyonluk geliyorBen loser Arsenal diyordum la.