Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da

Hayırlı uğurlu olsun vurduğun gol verdiğin pas asist olsun aslan parçası onyekuru üzümlü kekimi de alsaydık çok iyi olurdu

90 dk maclarini nereden izleyebiliriz

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Mevcut düzeyi için bahsedilen paraların verilmesini biraz kuşkuyla karşılayanlardanım. Ancak potansiyeli göz önünde bulundurularak yapılmış bir hamle olduğu belli; bu kararı verenler umarım yanılmıyordur...

Ha, Yiğit-Tarık ile kıyaslamak da büyük haksızlık olur; bu çocuk futbolcu. Diğer ikisinin futbolcu bile olmadığı, daha transfer edilmeden önce de çok çok belliydi; ''Ben bildim'' diye demiyorum, forumda futboldan anladığını düşündüğüm kim varsa kudurmuşcasına karşı çıkmıştık bu transferlere; futbol görüşü açısından turnusol kağıdı gibiydi adeta...

Tabii bu çocuklar geliyor ama, oynatılacaksa ve üzerine düşülüp, gerçekten gelişim antrenmanları uygulanırsa varım. Tabii kendi çabaları da olacak. Yoksa kafa aynı kafa ise 30 yaş üstü-az altı oyunculara 3-3,5M Euro maaşlara devam..

Şimdi PSV maçında bu çocuk veya Kerem değil de Arda başlarsa buyur.

Hayirli olsun Galatasaraya. Umarim başarılı olur.

Olumlu yaklaşımıyorum.

Takımın majör eksiklerine çözüm bulunmadan böyle transferlerin yapılması tamamen gereksiz oluyor gözümde.

Hayırlı olsun da hocam 90+3te sokmak için almamışızdır umarım

Geri
Üst Alt