Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

Bu Kulaklar Neler Duydu? Zafer Sonrası Konuşan Barış Alper Yılmaz'a Takım  Arkadaşlarından “İlkin” Şakası - Onedio

Valencia hıyarı da 30 gol attı bu ligde. Bunlar ölçü değil. Sane'nin performansını da beğeniyorum diye bir şey demedim. Araplar alıyorsa o da satılabilir.

Ayrıca öz evladımız olan futbolcu, transfer dönemlerinin başında değil de transfer dönemlerinin en kritik sürecinde bize bunu yapıyorsa evladımız falan değildir. Geçen sene yaptığı büyük terbiyesizliği bile taraftar sineye çekti ve destek oldu, sevgisini gösterdi. Bu sene de aynısını yapıyorsa defolup gitmeli. 45-50 milyon avro gibi bir mebla getirsin gitsin. Getiremiyor da yine de arıza çıkarıyorsa futbol hayatını bitirmek lazım.

Sen niye bu kadar alınganlık gösterdin onu anlamadım. Hayırdır Barış'ın yakın arkadaşı, akrabası falan mısın?
Siz "sözüm sadece sana değil böyle düşünen herkese" birşeyi anlamamakta diretiyorsunuz.Ayni olayi Kerem de yaşadık Zaha kumaşı getirerek .Aynı olayı yine Barışta yaşıyoruz.Giderse gitsin kafasıyla nereye varacağız.10 numaranın olmadığı yerde tüm sezon Barışla deldin defanslari.Yasi basi geçmiş insanları fahiş fiyatlarla getirerek bu çocukların şevkini zevkini herşeyini öldürüyor yönetim.Barisin oluşu sayesinde şampiyon oldun Avrupa'da birçok maça ortak oldun.Yaa sürekli bizim cocuklarin tukaka edilmesinden ne zaman vazgecilecek?Abdülkerim öyle .Ne zararları var faydadan başka?2 aydır Leao diye millet orasını burasını yirtiyor.Baris bu konuları okumuyor mu.Takimdaki neredeyse en kıymetlimiz.Ben tanımam etmem barışı .Lakin onlar sayesinde karakter koyabiliyoruz.Kac senedir kiymetlimiz.Ayrica hangi oyuncu olursa olsun değerini getiren çeker gider.Benim tek derdim çifte standart.Leao Yu geturdin Barış performansi alabilme garantin varmı?Çeksin gitsin demek okadar kolaymi?Rashica gitti gideli hala orada performans alamadık.Cok kolay geliyor herkese bazı şeyler.Ona kızıyorum sadece.

Dogruysa verin gitsin. 40-50 milyon civari bonservise raziyim. Daha da fazla etmez zaten. TR'ye baska bir takima giderse ekstra 30 milyon euro bonservis sarti konulsun.

Gitsin bu kafada topçu fenerli olsa bile fenere gitse bile orada da tutunamaz aynı Kerem gibi. Gönderin gitsin hazır leao fırsatı var iken

2002 - 2003 sezonu Dünya Kupası sonrası, Fatih hocanın 2. dönemi. Hasan Şaş Avrupa'ya gidebilmek için bütün koca sezon kendini vermedi. Gol olurdu, tüm takım kulübe ile birlikte sevinirken kendisi ayrı şekilde otururdu çok net.

Peki ne oldu, kendini takıma verse o sezon tjk 100. yıl şampiyonluğu göremeyecekti büyük ihtimal ve sezon sonu doğru dürüst teklif alamadı hiç bir yerden. Geldi rahmetli Özhan başkanın elini öpüp yeni sözleşme imaladı.

Şimdi kendisine sorsak en büyük evlatlarımızdandır. Geçelim bu işleri.
Sevgili Murat değerini getiren gider kim olursa olsun.Bahsi konu geçen başka birşey.

HAhahahaha hadi ordan ya

Sonraki satıştan pay yüzünden kaça giderse gitsin elimizde para kalmayacak

Kulüp menfaatine uygun teklif gelmediği sürece sezon başında bir yere gidemez. Lig bitince isteğini bildirecek, uygun teklif gelirse gidecekti. Bu sınır varken gönlü hoş olsun diye en önemli oyuncularımızdan birini satacak değiliz.

O menajeri mi ne idiği belirsiz herif yine bir şeyler peşindedir. Haber bile çıkmadı hiç yabancı basında.

Daha Keçiören'in payı da var zaten üç kuruş para geçer elimize.

kulüpteki bu oyuncu merkezli düzenin tek sorumlusu yönetim. Trip atana zam yaparsan düzen kalmaz. Şartlar bu, bu şartları sağla istediğin yere git demen gerekiyor. Ama nerde bu basiret bunlarda.

Menajerine madem gitmek mi istiyor ozaman 50 milyonu getirin öyle gidin...

Geri
Üst Alt