Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

Çok gitmek istiyorsa Keçiören payını cebinden ödesin o zaman.

Kimse Mayıs ve Haziran'da transfer yapmıyor hele DK varken bu düşünce mantıklı değil.

Şuan satmamak için bir argüman değil bu koysunlar 40 milyon euro bedelini veren varsa 15 gün içinde alabilirler. Bizde Can Uzun'u almaya çalışırız aynı dönemde.
Gitmek istediğine yönelik çıkan haberin zamanlamasından bahsediyorum. Ağustos ayına girdik ve bu haberle karşılaşıyoruz yine, bu mu mantıklı olan. DK çoktan geçti, Temmuz ayı bitti.
15 gün sonra lig başlıyor. Can'ı önce alalım sonra Barış'ı satalım dersek okay. Diğer türlü Frankfurt burnumuzdan getirir.

40 veren varsa gidebilir zaten ben de onu yazıyorum, cazip tekliften kastım 60 milyon değil ki. Barış ayrılmak istiyor, sözler verildi diye 25-30'a gönderirlerse ve ödenecek pay ile kalan bonservisin hiç bir mantığı kalmıyor. Buna karşıyım ve böyle olursa da gönderilmemeli bir yere diyorum.

Cidden gitmek istiyorsa yolu açık olsun

Asla ısrar edilmemeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen teklif vardı kendisine de yüksek maaş teklif ettiler bu sene öyle kendisine bizden alacağından daha yüksek bir teklif olduğunu zannetmiyorum zaten hem ona hemde bize uygun bir teklif olsa satarız o yüzden şuan yangınlık bir durum yok

barış varken leao ya gerek yok diyenler vardı geçen sene sezon başındaki olayı unuttu tabi arkadaşlar hemen teklif getirsin gitsin onun yerine şöyle bir hamle yapılabilir
barış>satış
jakobs veya sallai >satış
ferdi>sol bek oynar sağ beki yedekler
burdan oluşacak kontenjanı kanat için kullanabiliriz leao>bonservis tel>kiralık gibi..

Barışın gitmesi en çok fenere yarar. Hull city ısrarı da bu yüzden. Acun arkadaşlık kurduğu hiç bir galatasaraylıya fayda getirmemiştir

Adama maaşına zam yapacaz sen kal diyorsun ama sözü tutmuyorsun simdi kim hakli

Teklif varsa ayrılması en doğrusu olacaktır

doğruluğu teyite muhtaç bir üfürme üzerinden şimdi tüm barış haterları gelip, 'barış gs bayrağı yırtmış gibi' davranacaktır. bu kısmını geçelim.

duyum üzerinden hemen yükselmemek lazım. doğruysa da düzgün bir bonservis bedeli getirirse uğurlarız. aksi durumda paşa paşa takımda kalacaktır.

gerçek şu ki kendisi tek başına gs'ın fb'ye karşı olan kadro üstünlüğünün yerli oyuncu tarafından en önemli parçasıdır.

Hiç uğraşmasınlar ederi neyse direk fenere postalasınlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt