GSC Haber Barış Alper Yılmaz: “Hem şampiyonluk, hem Şampiyonlar Ligi’nde ayrı ayrı hedeflerim var”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1787344816601.webp

Barış Alper Yılmaz: "Erzurum halkına teşekkür ediyorum. Bizimle ilgilendiler. Erzurumspor tribünlerine baktığımda Galatasaray formalı çocuklar gördüm bu inşallah hep böyle devam eder. Çok mutlu oldum açıkçası."

Barış Alper Yılmaz: "Gönül isterdi ki ben de bugün skor katkısı vereyim. Kazandık mutluyuz."

Barış Alper Yılmaz: “Hem şampiyonluk, hem Şampiyonlar Ligi’nde ayrı ayrı hedeflerim var. Tabii ki de bu bir anda olacak değil. Süreç odaklı çalışıyoruz. Önemli olan takım. Taraftarımız ve camiamız için mücadele edeceğiz. İnşallah böyle devam eder."

Kendine gel şu özel hocanı geri getir bi şeyleri yapmadığın belli. Vallahi ıslık delisi yaparlar statta toptan kaçarsın. Bide senden skor isteyen var mi Allahını seversen kafaya taktığın bu muhtemeln. Geçen seneki juve maçındaki mücadelelerini görmek istiyoruz. Bu halin ürkütücü

Marcaonun keramettini dövdüğü gibi sane ve Osimhen bir olup dövecekler. Güzel kardeşim futbol basit bir oyun attığın şutlar ne öyle

Geçen sene saranın 5 6 asistini yedi doymadı şimdi sanenin

Seni severim aslanım ama biraz odaklan maça aşık mısın nesin. Evlende bari kendine gel.

Geri
Üst Alt