GSC Haber Barış Alper Yılmaz, Kayseri Deplasmanında Yok

Takımdan gitmesini en istemediğim oyuncu net Barış idi. Zaten nitelikli yerli oyuncumuz az; hem as kanat, hem yedek santrfor ihtiyacı doğmuş olacak ve yerini doldurmak imkansız. Zaniolo ile filan olmaz. Bu olanlardan sonra kalsa da tat vermeyecek. Fena yıkım oldu maalesef.

resmi açıklama gelmeli bugün. barış kulübün menfaatleri dışındaki davranışları sebebiyle sınırsız kadro dışı kalmıştır. bitti bu kadar. araplar mı istiyor? getirecekler 50 milyon euro.
Hatta direkt neom temsilcileriyle görüşüp anlaştığı için de fifaya barış da dahil olmak üzere dilekçe yazmak gerekiyor.
Üzerine de hem türkçe hem ingilizce barışın bonservis bedeli 60 milyon euro +keçiören payı şeklinde bir açıklama yapıp olayı kapatmak gerekiyor.
Yokmuş gibi davranılmalı.
25 milyona satacaksak 6 ay sonra satarız zaten kaybımız olmaz

bu yokluk,

"olay soğuyana kadar ara ver. milli ara dahil, kafanı topla" yokluğu mu?

yoksa,

"madem gitmek istiyorsun getir 50'yi git. o zmana kadar kadro dışısın" yokluğu mu?

göreceğiz.

resmi açıklama gelmeli bugün. barış kulübün menfaatleri dışındaki davranışları sebebiyle sınırsız kadro dışı kalmıştır. bitti bu kadar. araplar mı istiyor? getirecekler 50 milyon euro.
bu saatten sonra 60 milyon bize arti keciorenin payini odesinler anca o zaman salariz

Ne zaman farkı koyup bilmem nerelerini bilmem ne yapacağımız rakip denen itleri yok edeceğimiz anlarda sansasyonel ayrılıklar olaylar oluyor hep
Hiç sekmiyor
sınırsız yabancıda hiç gelmez artık

Barış Alper Yılmaz'dan teknik heyete: "Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Antrenmana katılamayacağım." (Habertürk)
Buna inanirim. 25 yasinda belki gercekten menejer gazina gelmis olabilir. Biraz zaman vermek lazim kendisine ama devamli iletisimde kalmak gerekir ta ki o menejerini degistirene kadar. Aslinda babasi akilli birine benziyordu, kulagini cekmis olmasini beklerdim.

Woltemade style yapacagiz

Manageri istedigini desin, kendisi istediğini desin.

Bonservisi belli, altina gitmeyecek. Antrenmanlara ve maclara seve seve cikacak. Cikmazda kendi bilir
Para cezasi + ne CL ne de DKsi

Sen kimsin lan kafan göre takılıyorsun ne demek idmana çıkmıyorum yönetim çok pasif kalıyor bu konuda gerekirse okkalı bi para cezası versin
Galatasaray kimsenin oyuncağı değil herkes akıllı olsun

Sen kimsin lan kafan göre takılıyorsun ne demek idmana çıkmıyorum yönetim çok pasif kalıyor bu konuda gerekirse okkalı bi para cezası versin
Galatasaray kimsenin oyuncağı değil herkes akıllı olsun
Bilerek yapıyorlar üstad. Amatör menajeri akıl veriyor. Kadro dışı gelirse akillarinca bidaha GS o kadar teklif alamaz seni satmak zorunda kalırlar kadro dışı biraktirmaya çalış kendini yapıyorlar güya.

bu yokluk,

"olay soğuyana kadar ara ver. milli ara dahil, kafanı topla" yokluğu mu?

yoksa,

"madem gitmek istiyorsun getir 50'yi git. o zmana kadar kadro dışısın" yokluğu mu?

göreceğiz.
Bu işe hem başkan hem hoca el atmalı hatta hoca cok daha önce el atmaliydi bu olayları hissettiği an ,bu tarz şeylerde hep terimi örnek veriyorum çünkü adam sadece futbol oynatan hoca değildi kulübün oyuncunun herseyiyle uğraşıyordu
Biz biraz geç kaldık ama su saatten sonra kaybeden barista olur 10 gün süre kalmış eğer menajer kafasıyla giderse bedeline katlanır,kulübün eli güçlü asla taviz vermemeli ,marka itibari var ortada

Geri
Üst Alt