- 16 Haziran 2010
- 191.006
- 133.810
- 6.478
Kemerburgaz'da şuan tek başına çalışıyormuşBarış hasta değil miydi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerburgaz'da şuan tek başına çalışıyormuşBarış hasta değil miydi zaten
Hatta direkt neom temsilcileriyle görüşüp anlaştığı için de fifaya barış da dahil olmak üzere dilekçe yazmak gerekiyor.resmi açıklama gelmeli bugün. barış kulübün menfaatleri dışındaki davranışları sebebiyle sınırsız kadro dışı kalmıştır. bitti bu kadar. araplar mı istiyor? getirecekler 50 milyon euro.
bu saatten sonra 60 milyon bize arti keciorenin payini odesinler anca o zaman salarizresmi açıklama gelmeli bugün. barış kulübün menfaatleri dışındaki davranışları sebebiyle sınırsız kadro dışı kalmıştır. bitti bu kadar. araplar mı istiyor? getirecekler 50 milyon euro.
Barış Alper Yılmaz'dan teknik heyete: "Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Antrenmana katılamayacağım." (Habertürk)
Buna inanirim. 25 yasinda belki gercekten menejer gazina gelmis olabilir. Biraz zaman vermek lazim kendisine ama devamli iletisimde kalmak gerekir ta ki o menejerini degistirene kadar. Aslinda babasi akilli birine benziyordu, kulagini cekmis olmasini beklerdim.Barış Alper Yılmaz'dan teknik heyete: "Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Antrenmana katılamayacağım." (Habertürk)
Barış Alper Yılmaz'dan teknik heyete: "Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Antrenmana katılamayacağım." (Habertürk)
Bilerek yapıyorlar üstad. Amatör menajeri akıl veriyor. Kadro dışı gelirse akillarinca bidaha GS o kadar teklif alamaz seni satmak zorunda kalırlar kadro dışı biraktirmaya çalış kendini yapıyorlar güya.Sen kimsin lan kafan göre takılıyorsun ne demek idmana çıkmıyorum yönetim çok pasif kalıyor bu konuda gerekirse okkalı bi para cezası versin
Galatasaray kimsenin oyuncağı değil herkes akıllı olsun
Aman onurum bu tuzağa düşmeAz kaldı söveceğim
Bu işe hem başkan hem hoca el atmalı hatta hoca cok daha önce el atmaliydi bu olayları hissettiği an ,bu tarz şeylerde hep terimi örnek veriyorum çünkü adam sadece futbol oynatan hoca değildi kulübün oyuncunun herseyiyle uğraşıyordubu yokluk,
"olay soğuyana kadar ara ver. milli ara dahil, kafanı topla" yokluğu mu?
yoksa,
"madem gitmek istiyorsun getir 50'yi git. o zmana kadar kadro dışısın" yokluğu mu?
göreceğiz.