GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Nereye gidersek gidelim taraftarımız bizleri yalnız bırakmıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1762381032983.webp

Barış Alper Yılmaz: "Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyoruz. Nereye gidersek gidelim bizleri yalnız bırakmıyorlar. Hiç susmadılar ve bizi hep desteklediler."

Barış Alper Yılmaz: "Çok güzel gidiyoruz. Bir sorunumuz yok. Bireysel olarak bir yere kadar gidebilirsiniz ama biz takım olarak bir şeyler yapmak istiyoruz. Bugün ben aldım yarın başakası alır, önemli olan takımın kazanması. Taraftarlarımızın mutlu olması. Önceliğimiz kulübün başarısı."

Tamam lan tamam gel hadi. Hadi gel gel. Sen de bizdensin :)

Sen yırtın sahada böyle başka bişey istemiyoz

adam acikca soyleyemiyor her dirsatta taraftar siyor utaniyor yaptigi hatadan ama resmen ciglik atiyor demek istiyor ki bana sirt cevirmeyin destekleyin moralim bozuluyor oynayamiyorum yoksa

Şu ıslık işini rafa kaldırmak lazım, ayağı kayana acımıyoruz. En kötü bir şeyler kazanmak lazım barıştan

Oyuncuyu rotasyona sokamadığımız için full çıkmadan oynamak zorunda kaldı formsuz haliyle. Reload yaptıktan sonra tamamen düzeleceğini gösterdi. Tribünler boş yapmayı bırakmalı. Kadıköy'ü alacak adam bu adam.

Geri
Üst Alt