GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

İstediginiz kadar kabul etmeyin , samimi bulmayin.

Adam bize lazim, bir gole , bir mac sonu uclusune gecip gidecek bir gündem.

Ülkede neler oluyor 3 gunde unutuluyor, bu tur seylere mi kin besleyecegiz.
Onu bırak gerçekten ihtiyacımız var.Bu gözardı ediliyor.Ona şaşırıyorum gerçekten.

Galatasaray için affetmiş gibi yapacağız, sen bu taraftarın kalbini kırdın. Bu tarafta seni çok sevmişti barış sama guveniyordu da ama sen güveni boşa çıkardın ama Galatasaray için bunu sineye çekiyoruz.
Ne yaparsa yapsın hicbirsey eskisi gibi olmaz artık

Sag bek Boey’nin ve sol bek Ferdi’nin 30’ar milyona Avrupa’ya transfer olduklari piyasada 35-40 milyona Arabistan’a transfer olmak rekor falan degildir.

Konu kapanmistir. Geldi gecti, onumuze bakalim.

Simdilik

Question Mark What GIF

Bir futbolcunun triplerini cekecek kadar dustuysek buyuk takim naralari atmaya gerek yok. Yaptiklarindan pisman degil. Benim icin artik Galatasaray’in futbolcusu degil. Istenen bonservisle gidemedigine gore, yapilmasi gereken, sonucu ne olursa olsun tribunde curutmekti. Bizim rezil yonetim perde arkasinda sozlemesinide yenilemistir kesin. Bundan sonra yeni santaj vakalarini gorecegimizden emin olabiliriz.

Son düzenleme:
Aslolan Galatasaray ise menajer ağzıyla rekor bonservis muhabbeti yapma bu camia ne isteseniz bulur buluşturur verir size varsa böyle bir konu başkan kararı verir o menajer bozuntusu takımını zor duruma soktu bir sonraki açıklaman yolları ayırdığın olmadığı sürece ne yazsan boş

özür dilemiş işte. s. liginde iyi performans göstersin devre arası teklif gelirse yine gitsin.

Transfer hikayesine, üç taraf arasında ''Ara transferde tekrar görüşelim'' şeklinde bir noktalı virgül konulduğunu hissediyorum. GS ye kemiksiz 35-40 kalacak şekilde biter gibi. İfade ettiği ''Daha yıllarca birlikte nice başarılara'' sözü gerçekleşirse daha da mutlu olurum tabii...

Geri
Üst Alt