GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

Arabistan çöllerinde kendine değer katacaktı. Hadi be abicim su menajeri kov kafi. Süslenmiş yazılarına çocuklar düşer.

Yapma

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış önceki performansını sunarsa susar geçeriz ama pek sanmıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yazdığının pek bir önemi yok , Icardi yerine kanat oyuncusu olan bu arkadaş oynarsa fwde tepki yine devam eder benim açımdan.Hocanın korkması benim için bir şeyi değiştirmez yani

Menajerin güvende anlaşılan. Bizim ilişkimiz artık sadece yapılması gerekenin yapıldığı ve itimatın yok olduğu bir ilişki. Gönül bağı koptu. Bu sene topunu oyna, sene sonu parayı getirsinler git.

konu kapanmıstır. kaldığı yerden devam ettiği sürece bi sıkıntı yok taraftar gene üstüne düşeni yapacaktır. ama işler olur da kötü giderse ilk hedefe alınacak oyuncu olacak. dileyelim ki iyi gitsin her sey. galatasaray kazansın, barış kazansın bu işin sonunda. bu sene olmadı ama seneye kalacağını sanmıyorum teklif geldiği taktirde.
eyüp maçı forvetimiz de belli oldu bu şekilde.

Kaç kişi kendisine ayrı ayrı özür davetiyesi bekliyor .Yazsın buraya .Soyleyim Barış kişi bazında ayrı ayrı kişiye özel özür dilesin ve sonrasında konuyu kapatıp Eyüp maçına geçelim olurmu?:)))

konu kapanmıstır. kaldığı yerden devam ettiği sürece bi sıkıntı yok taraftar gene üstüne düşeni yapacaktır. ama işler olur da kötü giderse ilk hedefe alınacak oyuncu olacak. dileyelim ki iyi gitsin her sey. galatasaray kazansın, barış kazansın bu işin sonunda. bu sene olmadı ama seneye kalacağını sanmıyorum teklif geldiği taktirde.
eyüp maçı forvetimiz de belli oldu bu şekilde.
İşin özeti budur.

Kızıyoruz falan ama seviyoruz ulen be adam ol aslanım can sıkma birdaha

Tamam yanlış yaptı bitti gitti destek olacaksiniz. Her yeri yikmayin

Menejerini kov nekadar samimi olduğunu görelim

O p.ç menajerinden kurtulmadan ben pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Temmuz'da sözleşme uzatıp Ağustos'un 20'sinde 20-25 gibi bir paraya ben gitmek istiyorum diyip antrenmanlara, maçlara çıkartmayan menajer, yarın daha beterini yaptırır. Bu sefer Şampiyonlar Ligi'nde bizi yarı yolda bıraktırır. Kendisi de adam olsa da keşke abi bu işi böyle yapmayalım, bak her şeyin içine ettik diyebilse.

Samimiyse eğer gerçekten kendini yırtması ve bir daha asla transfer lafını ağzına almaması lazım. Onu da sanmıyorum, devre arası gelmeden gitmek istiyoruz diye kapıya gelecekler.

Geri
Üst Alt