Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.855
- 29.236
- 2.993
bu ÖZÜR DEĞİL!
50 sefer rekor transfer ücretiyle gidecektim deyip durmuş sonda yalandan özür diler gibi yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ÖZÜR DEĞİL!
50 sefer rekor transfer ücretiyle gidecektim deyip durmuş sonda yalandan özür diler gibi yapmış.ama daha iyi olabilirdi
kendi gerekçesini ortaya koymuşbu ÖZÜR DEĞİL!
50 sefer rekor transfer ücretiyle gidecektim deyip durmuş sonda yalandan özür diler gibi yapmış.
aferin vasfi aferin evladımmenajer dediğin şahsın yanında mısın karşısında mısın onu söyle, şöyle gsliyiz diyenlerin sonu belli.
transfer dönemi bitince uzunca yazıların bana verdiği samimiyet
![]()
Yönetime tepkili olabilir istediği kadar da olsun teklifi getirdiği tarih dahil bir çok hatası var kendisi. Yönetim kötü polis, hoca iyi polis olmalı zaten olması gereken bu. Bizim yönetim bunu hakkıyla yapabilseydi, iyi yönetseydi belki buralara kadar bile gelmeyecekti süreç. Lakin bizim yönetim 2-3 kişi dışında kafalarına göre söz veren, saçma açıklamalar yapan, işe yaramayacak şeylerle uğraşan adamlarla dolu.satır arasında yönetim ve başkana çaktığı belli ama en azından hocası için oynaması iyi olacaktır
yönetime tepkili belli
kendi gerekçesi ise rekor maaş demesi lazımdı.kendi gerekçesini ortaya koymuş
uzatmamak gerek