GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

Mücadelesini sürdürdükçe destekleyeceğiz. Bu konuyu da unutacağız. Her şey kendi elinde.

menajer dediğin şahsın yanında mısın karşısında mısın onu söyle, şöyle gsliyiz böyle cimbomluyuz diyenlerin sonu belli.

transfer dönemi bitince uzunca yazıların bana verdiği samimiyet

15.jpg

Hala rekor bonservis ile ayrılmaya niyetli gibi duruyorsun.

Bonservis rekoru kırmak için antremana çıkmaman falan gerekmiyordu, oynadığın maçın ertesi günü de rekor kırarak giderdin keza. Ayrıca para konuşmadım diyorsan o menajerinin açıklamalarına neden göz yumdun? Yine de genel olarak fena bir açıklama değil, asıl özrü sahada dileyeceksin artık.

Bu açıklamaları yiyen varsa afiyet olsun hain olarak sonsuza kadar anılcaktır. Gerçekten takımına bağlı taraftarın barışı affetmesi imkansızdır. Ocakta istenilen bonservisi getir maldan abinle ne halt yersen ye bu armaya bu renklere bir daha bulaşma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İhtiyaç var sana aslanım biraz erken olsa iş buralara gelmezdi, artık önümüze bakma zamanı küslük yok.

değerini düşürmemek hatta arttırmak istiyorsa canla başla mücadele etmeli özelliklede CL de. böyle yaparsa neom kulübü 10 değil 15 verir kendisine.

Bu arada en gec önümüzdeki yaz gider, Ocak ayinda bile olabilir

Hala gitmek istedigi cok net

satır arasında yönetim ve başkana çaktığı belli ama en azından hocası için oynaması iyi olacaktır

yönetime tepkili belli
Yönetime tepkili olabilir istediği kadar da olsun teklifi getirdiği tarih dahil bir çok hatası var kendisi. Yönetim kötü polis, hoca iyi polis olmalı zaten olması gereken bu. Bizim yönetim bunu hakkıyla yapabilseydi, iyi yönetseydi belki buralara kadar bile gelmeyecekti süreç. Lakin bizim yönetim 2-3 kişi dışında kafalarına göre söz veren, saçma açıklamalar yapan, işe yaramayacak şeylerle uğraşan adamlarla dolu.

Geri
Üst Alt