GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

Devre arası veya sezon sonuna kadar idare et. Devre arasında veya en kötü sezon sonu defol git birader. Zaten taraftarla olan bağı kopardın. Tekrardan yazıklar olsun.

Özür var ama samimiyeti bana da sorgulanabilir geldi. Sezon sonu veya devre arası benzer teklif alırsa yine ayrılık zılgıtı çekebilir. Barış'tan azami ölçüde yararlanmaya devam edip daha makul bir zamanda yolları ayırmak iki taraf içinde hayırlı olacak gibi.

Gec oldu ama sonunda ozrunu diledi .. Sahada eskisi gibi varini yogunu koyar İnsallah aslan parcasi cok ihtiyacimiz olacak

Bence duygu ve düşüncelerini net anlatmış.Bundan sonra ona sadece oynamak bizede sadece desteklemek düşer vede umarım çok daha değerlenir Avrupa'ya daha yüksek bedelle davul zurnayla gider inşallah.

Galatasaray'a ara verme zamanı gelmiş artık. Barış denen şahıs affedilirse Galatasaraylılığımı askıya alacağım demiştim. Benim öğrendiğim Galatasaray kültürü Tanju Çolak'ı bile gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koyan kültürdür.

malum şikeci camianın chobani sponsorluğunu sindirdiği gibi her şeyi sindirmek Galatasaray kültüründe yoktur. Ben böyle öğrenmedim Galatasaraylılığı. Kalın sağlıcakla.

omurgasız bi kulüp olmaktansa 50 m euroyu çöpe atmayı yeğlerim
Omurga ne alaka? Kulübüne hakaret mi etti? Bu tarz olaylar bir çok kulüpte oluyor ya oyuncu senin istediğin şartlarda gider yada kazanırsın ve kullanırsın bu kadar basit. Hakaret, küfür yada değerlerini ciddi şekilde aşağılama gibi büyük bir olay yoksa profesyonel bakmak lazım. Olayı pembe diziye, Türk filmine bağlamamak lazım.

Eblekliğin anlamı yok.. bu sene bu paraları harcamışız takın en önemli iki oyuncusundan biri.. yolumuza bakacağız artık..

Sevgili Feramuz kızma.O bizim topcumuz öz evladımız.Kizma o daha çok genç ve kulubunude dusunuyorki bu yazıyı yazıyor .işi uzatabilirdide.Ona çok ihtiyacımız var bunu biliyorsun.Sane hala kapalı bir kutu.Bizim Alperen Sengunumuz o .Smaç yapacak adama ihtiyacımız var.Oyle gör lütfen(Şuan basket maçı izliyorimda):)))))

Böyle sosyal medya üzeri bir özrü kabul etmem demiştim. O tren çoktan kaçtı. İlk 2-3 gün içinde bu şekilde bir özür gelse kimse bir şey demezdi kimse ses çıkarmazdı.

Ama kaç hafta geçti olayın üstünden. Kamera karşısına çıkıp adam gibi özür dileyecektin hem seni sen yapan kulübünden hem de seni destekleyen taraftardan.

Bu kafa yapısıyla hiç bir bok olmaz senden. Galatasaray bir oyuncu kaybeder belki ama günün sonunda her zaman var olmaya devam eder. Sen de tarihin tozlu sayfalarında yok olup gidersin. Bu kadar salak biri olduğunu hiç beklemezdim açıkçası. Eserinle gurur duy.

Geri
Üst Alt