GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

Adam özür diliyor hala laf söyleyenler var. Şuan Bizim menfaatlerimiz doğrultusunda performansına bağlı olarak oynatmaya devam edeceğiz. Performansa bağlı olarak iyi oynamaya devam ederse taraftarla arası günden güne daha iyi olacaktır.
Var tabi. Ortalığı birbirine katıp, 2 hafta kafayı kuma gömüp, kuru kuru sosyal medya gönderisiyle olmaz o işler. Çıkıp basın önünde özür dilemeli.

Eve geldim hanim telasla paylasimi gosterdi, Barış Alper özür dilemiş diye nefes nefese heyecanliydi.
Dedim dur dur hemen laptopu aç, projeksiyonu duvara yansit birlikte okuyalim dedim.

Gittim dus alip, kurutucudan cikan miss kokulu pijamalarimi giydim. Perdeleri indirdik loş ortamda goz yaslari icinde özur paylasimini okuduk.
Gec kalinmis bir özür mü? Aslaaa yerinde zamaninda baris severler için hele hele bundan daha iyi zamanlama olamaz. Sozde baris sevenlerinde gercek yuzlerini gormus olduk.

En ufak hatada hakaretler yagdiran dandik bay fanslari.

Bir daha böyle bir sürecin yaşanmaması için, ilerisi için bir önlem alınmasını bekliyorum. Eğer alınmazsa devre arası yine aynı sorunları yaşayacağız. Devre arası olmazsa yılın sonunda.

Medya dan niye özür dilesin medyanın işi bu medya bayılır böyle haberlere. Taktınız medyadan özür dilemiş bilmem ne. Cümleyi iyi okuyun barış türkçe özürlü olduğu için tam anlatamamış

Kabuk bağlayan yaranın kabuğunu yolup iyileşmesine fırsat vermemek sapıkça bir takıntıdır. Takıntı yapmayıp yaranın iyileşmesini bekleyeceğiz. Açıklama yapması formalite bile olsa gerekliydi. Asıl önemli olan aynı hırs ve hayvanlıkla göstereceği performans. O zaman bu söylediklerinin samimiyetine inanabiliriz.

Konuşmayı bilmeyen adamdan kamera karşısında böyle hassas bi konuşma yapmasını beklemek baya komik

özür falan değil bu, borsa manipulasyonu gibi açıklama, laf altından hala kulübe laf çakıyor

sevgili gasaraylılar, ben barış alper yılmaz, evet, zıçtım batırdım, cahillik ettim, ama dersimi aldım, beni affedin çünkü artık takıma dönmek istiyorum, eskisi gibi taraftar için oynamak istiyorum fln yazmış olsa aaa harbi özür dilemiş derdik

Adama kinlenip silmekte yersiz ortada 30-40 milyon var hiçbir şey olmamış gibi uzun vaadeli program yapmakta. Topunu oynayacak teklifi getirecek herkes yoluna bakacak sonra.

Geri
Üst Alt