Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.756
- 1.787
- 1.028
Kendilerini hero’dan zero’ya çekmeyi naşıl başarabiliyorlar bu kadar hızlı.
Aferin peace alps yılmaz
Aferin peace alps yılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neler dendiHiçbir futbolcu Galatasaray'dan önemli değildir. 50+ Keçiören parasını getir ve git kardeşim. Senin kazanacağın para için kulüp önünü açacak değildir. Para kazanmak için seni sen yapan Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transfer olacaksın.
Son verdiği röportajları duyduğumda ne gerek var şimdi demiştim. Demek ki sebebi buymuş.
Sadece topçular değil herkes için bu geçerli. Bugün kahraman görülenler de geçmişte bugün barışın keremin yaptığının çok daha fazlasını yaptı. Teknik direktörler yöneticiler kim varsa eleman çuvalına konmalı. Sevmek beğenmek ayrı bişey tabi de Galatasaraydan maddi manevi bir kuruş fayda sağlayan kim varsa hiçbiri maaşından para atrırıp maça gitmeye çalışan, kulübe katkı olsun diye 1 iğne bile olsa alan taraftardan değerli değildir.
Sen de Barış ve İcardi gibi Kerem'in de sadece bir eleman olduğunu kabul etmişsindir umarım ve artık kimseyi ölümüne savunmazsınneler dendi
Osimhen ve Sane transferleri sorulduğunda "Biz de büyük topçuyuz, yerli oyuncularımız da çok iyi" minvalinde şeyler söylemişti. Gerek yoktu bence. O zaman çok önemsememiştim ama böyle bir durum oluşunca kafasında bir şeyler kurduğu belli oluyor.Ne demişti?
Bu açıklamadan belliydi problem çıkacağıOsimhen ve Sane transferleri sorulduğunda "Biz de büyük topçuyuz, yerli oyuncularımız da çok iyi" minvalinde şeyler söylemişti. Gerek yoktu bence. O zaman çok önemsememiştim ama böyle bir durum oluşunca kafasında bir şeyler kurduğu belli oluyor.
Defolsun gitsin.. Bu kadarı ayıp artık..
Bundan sonra her forma arma öpen futbolcuyu tepemize çıkarmamayı öğreniriz umarım
Ünal Aysal ın dediği gibi herkes Galatasaray ın Elemanı sonuçta
Daha fazla maaş almak istemesini anlarız da arkadaş çok önemli bir lig maçından önce antrenmanlara çıkmamamk ne demek? Tamam bana da o parayı verseler ben de gitmek isterim. Ama antrenmana çıkmamak bir kere mesleki ahlaka yakışıyor mu? Gideceksen de güzel git. Çık antrenmanına, oyna KAyseri maçında, yap asistini, golünü. Ondan sonra gitmek istiyorum de.