GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendilerini hero’dan zero’ya çekmeyi naşıl başarabiliyorlar bu kadar hızlı.

Aferin peace alps yılmaz

Son verdiği röportajları duyduğumda ne gerek var şimdi demiştim. Demek ki sebebi buymuş.

Hiçbir futbolcu Galatasaray'dan önemli değildir. 50+ Keçiören payını getir ve git kardeşim. Senin kazanacağın para için kulüp menfaatlerini kenara bırakıp önünü açacak değildir. Para kazanmak için seni sen yapan Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transfer olacaksın. Ek olarak İnşallah haberler kolpadır. Yoksa fena hayal kırıklığı yaşarız.

Hiçbir futbolcu Galatasaray'dan önemli değildir. 50+ Keçiören parasını getir ve git kardeşim. Senin kazanacağın para için kulüp önünü açacak değildir. Para kazanmak için seni sen yapan Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transfer olacaksın.
neler dendi

Nereden bakarsam bakayım olmuyor ya.

Ayrılmayı kafaya koyan adam bunu en baştan yapar, sezon biter bitmez yapar.
Ayrılmak istemiyorum ama teklif çok iyi desen, takıma saygısını korur, yönetimin aldığı karara uyar.
Ayrılmayı hiç düşünmeyen adam zaten 10 da verseler 20 de verseler etkilenmez. Çünkü bilir ki bu sene ŞL'de kendisini gösterirse bir sonraki yıl zaten Arabistan'a gideceğine Avrupa'ya gider. Kariyerini p.ç etmez.

Ne karar verirsen ver böyle amatörlük olmaz. İnsan kendisini çok seven taraftarına ve kulübüne böyle kazık atmaz.

Sadece topçular değil herkes için bu geçerli. Bugün kahraman görülenler de geçmişte bugün barışın keremin yaptığının çok daha fazlasını yaptı. Teknik direktörler yöneticiler kim varsa eleman çuvalına konmalı. Sevmek beğenmek ayrı bişey tabi de Galatasaraydan maddi manevi bir kuruş fayda sağlayan kim varsa hiçbiri maaşından para atrırıp maça gitmeye çalışan, kulübe katkı olsun diye 1 iğne bile olsa alan taraftardan değerli değildir.

Katılıyorum, mesela Psg'den fit gelip Gs'de kağnıya dönen eleman. Küfür etmeden insan gibi eleştirdik, 10 milyon maaş alıp Avrupa'da Casper gibi görünmez olan bu elemana zayıflasın dedik diye, burada kaç kişi laf attı hepsini engelledim. Mesela Barış'ı 2 gün önce en ufak konuda eleştiremezdin. Bariz bencil, tekniği yetersiz, bunun yanında hızlı ve güçlü bir oyuncu. Geçen sen defalarca Osimheni delirtti, ama bunu 2 gün evvel söylesen linç ederlerdi sadece övebilirdin. Şu saatten sonra hiçbir futbolcuyu elemandan öte görmem, babasının hayrına oynamıyor kimse, hepsi milyon Eurolar alıyor.

..

1755860766101.webp

Osimhen ve Sane transferleri sorulduğunda "Biz de büyük topçuyuz, yerli oyuncularımız da çok iyi" minvalinde şeyler söylemişti. Gerek yoktu bence. O zaman çok önemsememiştim ama böyle bir durum oluşunca kafasında bir şeyler kurduğu belli oluyor.

Osimhen ve Sane transferleri sorulduğunda "Biz de büyük topçuyuz, yerli oyuncularımız da çok iyi" minvalinde şeyler söylemişti. Gerek yoktu bence. O zaman çok önemsememiştim ama böyle bir durum oluşunca kafasında bir şeyler kurduğu belli oluyor.
Bu açıklamadan belliydi problem çıkacağı

Senelik 10 milyon kafa karıştırıcı bir para, avrupada alacağı maaş bizden de az olur adama kızmaya gerek yok bence. 30 milyonda ederine fazlasıyla uygun bir para Keremide 50 ye falan okutuyorduk en son 10 verdiler:d Bence izin verilmezse ağır pişman olacağız.

Büyük bir takıma gitme durumu olsa anlardım bu tavrı ama sadece para için bu tavıra girilmez.

Hayal kırıklığına uğrattı açıkçası

Daha fazla maaş almak istemesini anlarız da arkadaş çok önemli bir lig maçından önce antrenmanlara çıkmamamk ne demek? Tamam bana da o parayı verseler ben de gitmek isterim. Ama antrenmana çıkmamak bir kere mesleki ahlaka yakışıyor mu? Gideceksen de güzel git. Çık antrenmanına, oyna KAyseri maçında, yap asistini, golünü. Ondan sonra gitmek istiyorum de.

Daha fazla maaş almak istemesini anlarız da arkadaş çok önemli bir lig maçından önce antrenmanlara çıkmamamk ne demek? Tamam bana da o parayı verseler ben de gitmek isterim. Ama antrenmana çıkmamak bir kere mesleki ahlaka yakışıyor mu? Gideceksen de güzel git. Çık antrenmanına, oyna KAyseri maçında, yap asistini, golünü. Ondan sonra gitmek istiyorum de.

Antrenmana cikmayip zorla transfer olmak moda olmaya basladi. Sirf bu dönem bunu Gyökeres, Isak, Lookman gibi oyuncular denedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt