Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.980
- 1.952
- 1.748
bu saatten sonra şu barışı takımda tutan haindir ya verin gitsin çekin lookmanı ne bekliyorsunuz allah askına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu diyorum bugün salmasan bile 1 haftaya mecbur salacaksın. Sonra Avrupa’da oynayamayan bir kanat almak zorunda kalacağız, saçma sapan paraya hatta.aga bugün bizi satamazsa devre arası satacak satılırsa siyah ekran üzerine satıldı bilgisi yazılmalı sadece teşekkür fln edilmemeli.
onun benSami Yen Haber:
Tuncay Maldan, birkaç saat içinde Barış Alper Yılmaz’ın NEOM’a transferi için yönetimle görüşerek, ayrılığa izin çıkmasını talep etti. Olası bir ayrılık durumunda Lookman için resmi görüşmeler başlayacak.
GS'nin bugüne kadar hiç bu şekilde hamleler yaptığını görmedim,hep kağıt üzerinde en rasyonel seçenek neyse onu yapmaya çalışıyoruzSırf şu herifin zırnık kazanmaması için satmayıp kadro dışı bırakın şu herifi. Bunların istediği olmasın, bu daha kıymetli gelecek paradan falan.
İşte bizim taraftar cok cahilce dusunuyor bu konuda neden salacaz 1 haftaya ,sozlesmesimi bitiyor ,eli zayıf olan kulüp degil oyuncu ,her isyan edeni salirsak taviz verirsek 2 seneye elimizde oyuncu kalmazOnu diyorum bugün salmasan bile 1 haftaya mecbur salacaksın. Sonra Avrupa’da oynayamayan bir kanat almak zorunda kalacağız, saçma sapan paraya hatta.