GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatten sonra şu barışı takımda tutan haindir ya verin gitsin çekin lookmanı ne bekliyorsunuz allah askına

Herkes satın lookman ı alın yazıyor, bu look hazır bizi mi bekliyor yav

Osimhen parasi isteyip kamera çekmediği yerde yüzüne tükürüp götüne tekme atın.

Lookman yazıp durmayın adamlar 50milyonu bile kabul etmediler ,su saatten sonra satilamaz

aga bugün bizi satamazsa devre arası satacak satılırsa siyah ekran üzerine satıldı bilgisi yazılmalı sadece teşekkür fln edilmemeli.
Onu diyorum bugün salmasan bile 1 haftaya mecbur salacaksın. Sonra Avrupa’da oynayamayan bir kanat almak zorunda kalacağız, saçma sapan paraya hatta.

Sırf şu herifin zırnık kazanmaması için satmayıp kadro dışı bırakın şu herifi. Bunların istediği olmasın, bu daha kıymetli gelecek paradan falan.

Menajerin boynunda tasma var, patronu tutuyor tasmayı. Tek amaçları bizi zayıflatmak. Neom ne bastırır, nede bu kadar uğraşır BAY ile... Bunların karşısındaki tek büyük güç taraftar. Maalesef yönetimimiz zayıf kalıyor.

Sırf şu herifin zırnık kazanmaması için satmayıp kadro dışı bırakın şu herifi. Bunların istediği olmasın, bu daha kıymetli gelecek paradan falan.
GS'nin bugüne kadar hiç bu şekilde hamleler yaptığını görmedim,hep kağıt üzerinde en rasyonel seçenek neyse onu yapmaya çalışıyoruz

Onu diyorum bugün salmasan bile 1 haftaya mecbur salacaksın. Sonra Avrupa’da oynayamayan bir kanat almak zorunda kalacağız, saçma sapan paraya hatta.
İşte bizim taraftar cok cahilce dusunuyor bu konuda neden salacaz 1 haftaya ,sozlesmesimi bitiyor ,eli zayıf olan kulüp degil oyuncu ,her isyan edeni salirsak taviz verirsek 2 seneye elimizde oyuncu kalmaz
İstediğimiz sartlar paralar gelmediği sürece kulüp salamaz bukadar basit
Kodunda kupası öncesi kadro dışı kalmayı istiyorsa menajeri yüzünden kendisi.bilir
Asla taviz verilemez

Barış çocuk mu menajer kendi başına hareket etsin.Eger masada iyi bir para varsa kati kurallarla yollamak lazım Türkiye de bizden başka bir kulüp de oynarsa 50 milyon tazminat falan gibi

Olası ayrılık durumu diye bişey yok bence. Artık Barış yokmuş gibi plan yapmak gerekiyor

Barış Alper Yılmaz ile devam kararı alındı.

Samiyen haber

yazıp yazıp siliyorum , niye küfür etmek yasak bu forumda ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt