GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüp net bir şekilde kasaya 50 kalacak şekilde satsın bu aşamaya geldikten sonra. daha barıştan hayır gelmez. daha 1 hafta önce her yerde barışın takım için en önemli oyuncu olduğunu ve saneye bile değişilmeyeceğini konusuyordum her yerde. ayıp ettin harbiden barış. senden hiç beklemezdik .

Bundan sonra futbolcuyu takımın önünde görenler, en ufak eleştiride vatanı savunur gibi topçu savunanlar, her topçunun ancak birer ELEMAN olduğunu anlamıştır umarım. Taraftarın eseri bu kına yakın, herifler Avrupa'da bi halt becermeden kendilerini Ronaldinho sandı
Bundan sonra

1. Galatasaray
2. Fatih terim

Hasta la vista

Espirisi gelmedi mi?

Dünyada bizim kulüp kadar futbolcuyu ilahlaştıran camia yoktur. Taraftarı ayrı yönetimi, başkanı ayrı şımartıyor.

hiç yakışmadı hiç

büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Şunu İcardi yapsa destan yazacak adamlar sırf sözkonusu Barış diye susacak biliyorsun değil mi?

Bu arada ben Barış'ı en az İcardi kadar seviyorum.

Sadece bir konuya dikkat çekmek istedim.

Bundan sonra futbolcuyu takımın önünde görenler, en ufak eleştiride vatanı savunur gibi topçu savunanlar, her topçunun ancak birer ELEMAN olduğunu anlamıştır umarım. Taraftarın eseri bu kına yakın, herifler Avrupa'da bi halt becermeden kendilerini Ronaldinho sandı
Sadece topçular değil herkes için bu geçerli. Bugün kahraman görülenler de geçmişte bugün barışın keremin yaptığının çok daha fazlasını yaptı. Teknik direktörler yöneticiler kim varsa eleman çuvalına konmalı. Sevmek beğenmek ayrı bişey tabi de Galatasaraydan maddi manevi bir kuruş fayda sağlayan kim varsa hiçbiri maaşından para atrırıp maça gitmeye çalışan, kulübe katkı olsun diye 1 iğne bile olsa alan taraftardan değerli değildir.

hastaysa açıklama yapılır insanların gerginliği alınırdı.

yoksa kendine sövdürmekten zevk almaz insan bu kadar

Hastalık sebebi paralara bakarken boynu tutulmuş
Make It Rain Money GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt