GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da aynı diğer karaktersizin izlediği yolu izliyor. O da son anda ben gidiyorum dedi. Bu da. Kulüp zor durumda kalsın umurlarında değil.

Zaten bu ikisi için şikebahçeli diyorlar. İnanmıyordum ama artık şaşırtmaz beni.

Eminim kafasında 3 sene araplarla takılayım sonra şikebahçeye dönerim planı vardır.

Bu kafa da ise gidişi olsun dönüşü olmasın kulübe zaten. Yalnız görürüm ben onu. Gittiği kulüplerde hiç bir taraftar bizim kadar çekmez bunu. keremden görüyoruz. Gideli 1 sene oldu adamı gönderme niyetindeler. Aynısı buna da olacak.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Menajerlerin ne halt olduğu belli de bunlara çanak tutan da futbolcular. Barış da menajeri kadar hatalı bu işte.

2028 e kadar sözleşmesi var 50 Milyonu getirmezse hiçbir yere gidemez. Ki yukarıda da söylendiği gibi son 10 gün kala olacak işler değil bunlar. Geçen sene Kerem denilen şey yapmıştı bu sene de bu çıktı başımıza. Ki üstüne de Zaniolo'da ( ki gitmeli bence ) giderse vah ki ne vah.

Çak 2 hafta kadro dışını köpek gibi yalvarırlar Okan hocaya. Taviz verilmemeli. 26 yazı kupa var. Mecbur oynamak zorunda.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kimse kusura bakmasinda, hoca da böyle konularda ağırlık koyamiyor yada hiç karışmak istemiyor ama süreçte söz sahibi taraflardan birisi hoca olması gerekir bana gore

Reis ağlayacak bi durum yok, olmamalı bizim açımızdan. Sözleşmesi var, gereğini yapacak, 2 hafta naz eder sonra eşşek gibi işini yapar.
Doğru ama buradan tekrar iyi bir hikaye çıkar mı bilemiyorum artık.

Kafasına göre oyuncuya söz verenler gün geliyor oyuncuya da koz veriyorlar.

Bu da aynı diğer karaktersizin izlediği yolu izliyor. O da son anda ben gidiyorum dedi. Bu da. Kulüp zor durumda kalsın umurlarında değil.

Zaten bu ikisi için şikebahçeli diyorlar. İnanmıyordum ama artık şaşırtmaz beni.

Eminim kafasında 3 sene araplarla takılayım sonra şikebahçeye dönerim planı vardır.

Bu kafa da ise gidişi olsun dönüşü olmasın kulübe zaten. Yalnız görürüm ben onu. Gittiği kulüplerde hiç bir taraftar bizim kadar çekmez bunu. keremden görüyoruz. Gideli 1 sene oldu adamı gönderme niyetindeler. Aynısı buna da olacak.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.
Galatasaray zor durumda kalmaz. Kadroda kaliteli oyuncu çok. Barış kendi kaybeder.

Ya kulübün istediği parayı getirip kulübün istediği şartlarda gider, ya da kadro dışı kalıp 3 sene oturur. Keyfi bilir yani.

Kimse Galatasaray'la boy ölçüşemez.

Böyle geri zekalı açıklama olamaz ya

Adamın önünü kapatmayacagiz diye niye ucuza verelim ligler başlamışken

40 bandını gördü de biz mi vermiyoruz. 24 m kalıyor kulübe, alemin enayisi biziz sanki.

Temsilcine sokayım senin. İtoğluit oturduğu yerden 3 milyon Euro para alacak diye bütün kulübün sezon hazırlığını dinamitliyor, sen de buna müsade ediyorsun.

Bu kadar meraklıydın madem gitmeye, gelirdin Haziran ayında usulünce söylerdin, sözleşme de yenilemezdin biter giderdi.

temsilcisine para komisyon kazandırmayın yollayın u19a takılsın

Barış 70 milyon getir defol git o zaman… dün barış gitmesin diyordum. Bugün ise güle güle diyorum…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt