- 10 Nisan 2013
- 58.868
- 42.176
- 3.943
Derdi komisyon olan şerefsiz menajerlere müsade edilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ama buradan tekrar iyi bir hikaye çıkar mı bilemiyorum artık.Reis ağlayacak bi durum yok, olmamalı bizim açımızdan. Sözleşmesi var, gereğini yapacak, 2 hafta naz eder sonra eşşek gibi işini yapar.
Ali koc tam bir pigeon-tits mis
Galatasaray zor durumda kalmaz. Kadroda kaliteli oyuncu çok. Barış kendi kaybeder.Bu da aynı diğer karaktersizin izlediği yolu izliyor. O da son anda ben gidiyorum dedi. Bu da. Kulüp zor durumda kalsın umurlarında değil.
Zaten bu ikisi için şikebahçeli diyorlar. İnanmıyordum ama artık şaşırtmaz beni.
Eminim kafasında 3 sene araplarla takılayım sonra şikebahçeye dönerim planı vardır.
Bu kafa da ise gidişi olsun dönüşü olmasın kulübe zaten. Yalnız görürüm ben onu. Gittiği kulüplerde hiç bir taraftar bizim kadar çekmez bunu. keremden görüyoruz. Gideli 1 sene oldu adamı gönderme niyetindeler. Aynısı buna da olacak.
Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.
Komediymiş senin bu forumda boş boş millete mention atıp tamam mamam zirzopluğu yapmana müsaade etmeyeceğim bunu bil. Hadi yallah şimdi.Olaya bak ya harbiden abi komedi ya.
Nerde Okanda ve yönetimde o yürekAkşama kadro dışı kalır.
Komediymiş senin bu forumda boş boş millete mention atıp tamam mamam zirzopluğu yapmana müsaade etmeyeceğim bunu bil. Hadi yallah şimdi.
Cehalet. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya. konuşmaya gerek yok iyi gunler. Neyi öğreneceğim ona buna oyuncu degil demeyi hakaret etmeyi mi . Öyle örnek aldığım insanlar olmadi