GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle satilmamali ne rakam olursa olsun

kulübümüz büyüklük refleksi göstersin bir kez olsun yani

her gidene eyvallah demeyelim bi kere olsun

kadro dışı bırakılsın ve derhal bi kanat alinsin bunun yerine

Gidene kal diyecek halimiz yok 40 milyon ve üstü her rakama güle güle gitsin. Araplardan başka bu paraları veren çıkmaz. Yoksa sonu Nelsona döner.

Bu doğru mu acaba

ÖZEL | Galatasaray yönetimi acil toplantı kararı aldı. Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisinin açıklamasından çok rahatsızlar.

Hocanın konuyla nasıl bir alakası var?
Soyle ki ,durumları en başından beri bilen kişi hocalardir bunu on görüp misal yerli takviyesi ysptirabilirdi eren dinkci vs yada birsekilde menajerler dahil olmadan olay büyümeden barisi kendisi ikna edebilirdi yani iş son ana gelince canlı yayına çıkıp ben karışmam satış işlerine yönetim isterse satar demeyi bende yaparım, ama işte Okan hocanın boyle tarzı yok bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmiyor muhtemelen yapacak birseu yok

Çık Galatasaray'a şantaj yapamazsınız de ve kadro dışı bırak eğer bu Klübün ağırlığını biliyorsanız. Burası dingonun ahırı değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti devletinden çok daha eski bir oluşum. Ne u19 u ya komple kadro dışı bırakın nerede çalışıyorsa çalışsın. Buna kafası sonradan çalışmayanlara söylenilen sıfatı söyledim dedim diye günlerce ırkçılıktan ban yemiştim. Hadi bakalım nr kadar yöneticisiniz eyy Galatasaraylı karar vericiler

Kimse GALATASARAY'dan daha değerli değildir. Yönetim de futbolcu da teknik kadro da gelip geçicidir. Hepsi bu işten fazlasıyla parasını kazanır. Bu kulüpten Terimler, Hagiler, Bülent Korkmazlar, Belözoğlular, Tugaylar, Ardalar, Sneijderler, Selçuklar, Gomisler ve daha kimler kimler geldi geçti. Birçoğunun ismi cismi okunmuyor.

Fedekarlık yapmışmış. Dünyanın parasını kazanıyorsunuz. Keçiörengücü'nden geldin. Sen mi fedakarlık yaptın Galatasaray mı?

Barış konusunda Barış kadar yönetim de büyük bir fiyasko. Şu süreci kendi lehine çeviremezseniz siz de gideceksiniz. Şurada 10 gün kalmış, 75 milyona Osimhen, 10+ milyona Sane almışsın, kadrondaki oyunculara zam yapmışsın, Avrupa da hayalin var. Şu son günler de böyle bir yöneitm şekli olmaz.

Sen de artık TAnju, Belözoğlu ve Kerem in olduğu çukurdasın Barış.

Lan madem böyle söz vardı son 10 günü neden bekledin? Sezona bir de bomba gibi girdin. Tam diyoruz güzel isler oluyor takım iyi.

Bu Türk oyuncuların götu çabuk kalkıyor. Bir de antrenmana çıkmıyor paşam. Kara ekran paylaşacağına erkek gibi ben gidiyorum de. Yazıklar olsun yeminle.

Defolup git te gor ebeninkini arabistanda.

Halen futbolcuyu menejer kandırmış şeklinde yaklaşanlar var. Barış dünkü çocuk değil aklamaya gerek yok. Bunlara söz vermişler güya. Söz veriyosan deadline ve beklenen bonservisi söylemek lazım. Misal 15 ağustosa kadar 50 ve üzeri teklifleri kabul ederiz gibi. İstediğimiz bedeli almadan salmamak lazım bu saatten sonra.

50 milyona hemen satalım 2 sene sonra 10 milyona geri döner.inanin 50 milyona satsak çantasını ben taşırım. Yerine 2 üst düzey kanat alırım.

Barış Galatasaray yerine gitseydi hangi takımda bu kadar büyüye bilirdi , Kaos ortamındaki Fenerbahce de mi , Yoksa çöpler birligi besiktas'ta mı yada keciorenden Avrupa'ya mı gidecekti.

Galatasaray olmasaydı şuan sen Serdar Gürlerden farksızdın.

Bizim etrafı kaliteli ve uyumlu topçularla sarılı takimimiz olmasaydi ne Kerem bu kadar büyüdü ne de Barış Alper ama ne hikmetse karnı doyan düşman oluyor.

Barışın zeki olduğunu düşünüyorum, günün sonunda bu işten kulüpten cok kendisi zararlı çıkabilir. Umarım aptalların sözünü dinlemek yerine aklını kullanir

Tam tersine zerre kadar zeka emaresi yok.. Zeki adam, şu ne idüğü belirsiz adamın kahvehane ağzıyla yaptığı konuşmayı yaptırmazdı.. Zeki adam, 2 günde kendisini var etmiş, kendisini seven milyonlarca insanı karşısına almazdı.. Zeki adam, edebiyle idmanına çıkar, gider hocası ile yöneticisi ile konuşur, isteklerini iletirdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt