Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.616
- 6.945
- 1.248
Hirbo Türkçesi bu. Çoğu kişi aynısını söylüyor hahahaTamam, net olarak belirtmemissin. O yuzden anlayamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hirbo Türkçesi bu. Çoğu kişi aynısını söylüyor hahahaTamam, net olarak belirtmemissin. O yuzden anlayamadim.
Galatasarayın bozulan transfer planlamasının bedeli 40 değil en az 60M euro. Ayrıca Keciöğrenin de 20% payı var onu da çözmek lazım.bunu kadro dışı birakmakta çözüm değil rizeli olması sebebiyle tayyip Erdoğan'ı bile sokarlar araya affedin der o da el mahkum oynatırsın. 40 versinler nereye gidiyorsa gitsin. kerem yüzünden arda turan övüldü de ona aynı haltı yemişti.
Keçiören payını versin alanlar. bu saatten sonra fayda gelmez bundan takıma zarar verir. dediğim gibi paf'a filan da yollayamazsın. yapabilsen keşke değil satmak 3 sene kadro dışı bırakacaksın.Galatasarayın bozulan transfer planlamasının bedeli 40 değil en az 60M euro. Ayrıca Keciöğrenin de 20% payı var onu da çözmek lazım.
Aynisini yazacaktim.Satin gitsin artik, Araplari cok istiyorsa versinler 50M€
babasının hayrına mı yapıyor tabi cukkalaycak. sadece bu da değil yanında birsürü de adam yiyecek bu komisyon payını.Bu şerefsiz olası barışı transferinden para cukkalayacak. Ondan böyle konuşuyor