GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kimsin lan gevşek

1124dd6ceae28ff4d8072b69b0eb2289.jpg

Ali koç hayranı şikebahçe taraftarı işte diğer lavuklar gibi.

Acilen kadro disi birakirim Baris’i. Sirk mi lan burasi yaptiklari aciklamaya bak. Kimsiniz olm siz su yazilara bak bakkal defterinden hallice. Oyle bi tepki verilmesi lazim ki buna baska kimsenin cesaret bile edememesi gerekli bundan sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2028 yılına kadar sözleşmen var kardeşim, profesyonel olacaksın attın bir kere imzayı, oynamazsan da sen bilirsin.

bu dansözü paf takıma gönderip eşşek gibi 3 sene antremana çıkaran yönetimi başımın üstünde taşırım

itibarı parayla satın alamazsın o yüzden parayla satmayacaksın

bu dansözü paf takıma gönderip eşşek gibi 3 sene antremana çıkaran yönetimi başımın üstünde taşırım

itibarı parayla satın alamazsın o yüzden parayla satmayacaksın
Yapamazsın. Siyaset el atar olaya milli takım topçusu olduğu için. Dursun Özbek, Ankara'dan gelecek ilk telefonla her şeyi aleyhimize yapmaya hazırdır zaten.

Yazık cidden yazık barış ya gönderilecek kulüp menfaatleri doğrultusunda. Yada süresiz kadro dışı bırakılacak.

Drama boys herkes
Ulan sen klübün malısın sana da fibi fiyat biçmişler,3 aşa 5 yukarı ödeyen olursa gidersin ,caz yapmaya gerek yok ,getir ederini git!

Yönetim, taraftarın desteğini görüyordur. Arkasında taraftarın desteğini hisseden yönetim en doğru kararları verecektir diye düşünüyorum.

Normal yönetimler için evet ama söz konusu bu yönetimse her şey beklenir, en yanlış kararı da verebilecek potansiyel mevcut kendilerinde

getirsin parayı gitsin.. tüm kör yöneticilere de ders olsun. keçiörenden payı uyguna alamamak kadar aptallık olamaz.. oyuncunun potansiyeli bugün ortaya çıkmadı.. bir de sözle adam ikna etmekten vazgeçsinler..

bunu kadro dışı bırakın , 3 yıl paf takımında sürünsün, ondan sonra nereye gidiyorsa gitsın, ben sahsen kulübe katkı yaparım, para veririm, maaşı cıksın, ama bıtıtırım bunun boktan futbol hayatını, sen kimsin Galatasaray’a kafa tutuyon , tam bir karadenizli kusura bakmayın, parayı severler

Eşek herif sinirlerimi bozdu. Cuesta bile 8 e gidiyor seni 3 paraya gönderimi klüp. 3 sene önce rezerv ligte ineklerin yanında maç yapıyordun sana güvendi fırsat verdi bu takım varmı öyle benim söz hakkım olsun bedavaya kaçayım.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burası Galatasaray, burada bu formayı giymek isteyenler oynar. İstemeyenler de gitmiştir. Bu hep böyle olmuştur.

Kerem yerine Yunus çıktı oynadı. Ribery yerine Arda turan çıktı. Arda turan yerine Emre çolak. Barış yerine de Berat çıkar oynar.

Menejeri para yapcak diye transfere zorluyor. O da ona uyuyor. Satalım bu saatten sonra gemiler yakılmış. Transfeein sonları olduğu için 40sa 50 50yse 60 getirmeli. Bizim alternatiflerimiz azaldı çünkü. Evet fiziği ve etkisiyle takımı sırtlıyordu ama mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu…

Buna da anlamk yüklesek mi şimdi? bilemedim.

Madem gitmeyi o kadar çok istiyor, getirsin 50m euro. Galatasaray enayi değil. Seninle sözleşme yapmış, 3 sene kontratın var.

En guvendigimiz adama bak. Transferin bitmesine 10 gun kala sirtimizdan bicaklayacak. Kerem abinden mi ogrendin? Seneye de Fener'e gelirsin.

Getir 50-60 hangi cole gidersen git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt