GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zam kesinlikle olmamalı Özür dilemedi Maldan'ı kovmadı. Bu iş yatar benim gözümde taraftar Barış'ı ıslıklar.

Bunların amacı belli milleti salak sanıyorlar elli kağıdı getirin sonra s.gidin kime gidiyorsanız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baba acil bir sol açık getirsinler artık Lookman mi olur U23 biri mi olur bilmiyorum ama acil getirmemiz lazım. Bu vatandaş da devre arasına kadar ne halt ediyorsa etsin sonra Arabistan'a mı gidiyor Afganistan'a mı gidiyor nereye giderse gitsin.

Gerçekten tribini s....m ben bunların.

Bakın görün verecekleri teklifi yarın arttıracaklar satmak zorunda bırakacaklarını düşünüyorlar Avrupa Listesi bitsin

Ilk sahaya ciktiginda yuhalanacak bu da belhanda gibi el kol yapip kufredecek ya da selcuk gibi formayi cikarip atacak. Ha o gun Selcuk'a formasini giymesi icin israr eden Muslera da yuhalandiginda bitti artik yok falan diye hareketler yapmisti. Yani topcular da insan. Ama bazilari hain. Hakediyorlar.

Transfer dönemi kapanana kadar

SA-TA-CAK-SI-NIZ

Sonra da çıkıp taraftara sürekli sorun çıkarıyordu, yoksa satmak istemiyorduk diye masal

AN-LA-TA-CAK-SI-NIZ

Barış ile kimse görüşmüyor mu kulüpte? Bence barış bir hata yaptığının farkında ve taraftar tepkisinden de o kadar çok tırsıyor ki gitmenin daha kolay bir yol olacağını sanıyor. Ben inat ettiğini değil de baskıdan çekindiğini düşünüyorum…

Oğlum biz ardaya da sahip çıktık. Gitti geldi… bir özrüne bakar sahada canını dişine takmana bakar herşey… önce şu şerefsizden bir kurtul bak gerisi çorap söküğü gibi gelecek…

Ben size soyluyorum. Baris bu kafayla Arabistan'da transfer donemi bitmeden gider. Bizimkiler de izin verir.
Planlama bilen yonetimin yapacagi Lookman'i alip sonra Baris'in gidisine hazirlikli olmasi. En fazla 1 sene sonra gidecek zaten.

Barış'tan bu sene faydalanamayacağımız kesin çünkü hiçbir pişmanlık emaresi yok, yaptığını doğru görüyor. Kulüp olarak net olup liste verilene kadar şu fiyat, liste verildikten sonra bu fiyat diye geri adım atmamalıyız. Barış yerine transfer yapmadan Barış'ı gönderirsek sadece Sane, Yunus ve Sallai ile işimiz zor. O geri adım atmıyorsa Lookman'ı alıp Barış'ı Avrupa listesine yazmayıp cezalandırabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt