GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum onlar benim gücüme güç katıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1771359111524.webp

Barış Alper Yılmaz: "Okan hocamızın verdiği taktiği sahada uygularsak, yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok!"

Barış Alper Yılmaz: "Çok mutluyuz! Bireyselden ziyade takım önemli olan..."

Barış Alper Yılmaz: "Çok çalışıyorum. Düşündüğüm şey sadece takımımın galibiyeti. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum onlar benim gücüme güç katıyor."

Barış Alper: "Maç öncesi analizlerde Cambiasso ile birebir fiziki mücadeleye girmem konusunda bazı veriler iletildi Hocamız tarafından. İlk yarı atılabilirdi ama onun yerine giren atıldı." (Gülerek)

Kafayi sahaya ver Aslan'im. Tek yapman gereken bu.

Anladin mi simdi niye birakmadik seni araplara

Taraftar farklı bi yerde bu barışta. Taraftar iteklerse rakip savunmacılarin hic şansı yok.

Oğlum bak gitmeyi falan düşünme... Sen bu takımın idolü olabilirsin... Avrupa heyecanını burada yaşıyorsun zaten...

Oğlum Okan hoca senin bu hayattaki en büyük şansın

Adam seni soktuğumun araplarına git diye mi bu kadar üstüne titredi üstüne düştü

Sen o çöllerde sürünecek topçu musun

Çok daha iyilerine layıksın

Daha küstürme taraftarı kendine. Lavuk menejerini sepetle

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Rizeli gibi gazla çalışıyor bu kardeş de.

Barış Alper: "Maç öncesi analizlerde Cambiasso ile birebir fiziki mücadeleye girmem konusunda bazı veriler iletildi Hocamız tarafından. İlk yarı atılabilirdi ama onun yerine giren atıldı." (Gülerek)

Geri
Üst Alt