GSC Scout Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keçiörengücü'nde oynayan 2000li kanat.

Adı bizimle de geçmişti.

İyi duruyor, Gökdeniz kaçtı bu kaçmaz umarım.

Bugün Ümit Milli Takımımızın tek golünü atan da Barış oldu.Oyuna sonradan dahil olmasına rağmen,bana göre en dikkat çeken oyuncumuzdu.

Ben de bugun ilk kez izledim ve begendim. Hareketli bir oyuncu, topsuz kosu yapiyor ve dribbling konusunda iyi. Ligde 27 macta 5 gol atmis. Mac basina basarili dribbling ortalamasi 2, fena degil.
Acayip bir herif yav top tutuşu, arkaya koşuları falan kalite direkt.

İyi bir eğitimle çok iyi yerlere gelir.

Gökdeniz daha üst seviyede oynuyor ama onun yarısı kadar etkili olamadı.

Ogulcan Caglayan ve Kerem Aktürk varken Arda'yi kanatta oynatan hocamiz bu oyuncuyu yüksek ihtimalle istemeyecektir.

Bu ayın başında Transfermarkt'da ilk Galatasaray ile yazıldığını görmüştüm çok net bir vuruş becerisi var yalnız 20 yaşında olmasına rağmen. Genelde bizim çelimsiz Türk futbolcularında bu kadar net vuruş görmeyiz en son Cengiz ve Yusuf vardı hatırladığım kadarıyla topa vurmasını bilen

Gökdeniz daha gençmiş bundan ben onu tercih ederim şahsen hemde beleş

Eger talibi varsa, akli varsa yurtdisina gitsin derim. Izlemedim, buradaki yorumlara ve (U21) Milli Takim'a alinmis oldugu icin yaziyorum bunlari. Yoksa boyle zaman zaman cok iyi performans gosterenler isimler oldu ligimizde. Sampiyon Bursaspor kadrosu boyle tiplerle doluydu misal. Ancak potansiyel varki biz+bjk+bazi bas alti lig avrupa klupleri devredeymis, bence gitsin ve gostersin kendini oralarda.

Altinordu’yu 5-3 yendikleri macta 1 gol atti ve 2 assist

Enis destan da baya istastistik yapmis 18yasinda

4 milyon lira teklif etmişiz
Sezon sonu görüşelim demişler şeklinde kolpamsı bir haber var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt