GSC Haber Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisinden Açıklama

ne yaptınız la şampiyonlukta merak ediyorum. barış niye teklif sürekli teklif getirip gsli gibi davranmaya devam etti? seninle ilişinigi kesmeden barışla bidaha asla masaya oturulmamalı.

Kulübün yapacağı çok basit. Barış'ı almak isteyen 60 milyonu getirir. Yoksa oyuncu sözleşme bitene kadar kulübedesin. Bitti. Ya 60 gelecek ya da kulübede oturacak.

3 sene imza atınca söz hakkın olmuyor dangalak. Sözleşme denen birşey var. Söz hakkı Galatasarayın. Biz seni nasıl istemediğin bir yere yollayamazsak, sende kafana göre gidemezsin. 60ı getir defol. Seneye fenerde hesaplaşırız keremla sana çakarken.

3 hafta önce sözleşme yenilerken aklı nerdeymiş? Gitmek istiyorsa min 45+ pay teklifi getirsin takımı gönderelim yoksa bizim bir kaybımız yok kimlere neler ödendi, 2 milyona aldığımız adamı kadro dışı bırakmak bize koymaz, yönetim sonuna kadar yokuşta kalmaya devam etsin kafi.

Kulup bu sekilde soz vermisse adam hakli maalesef
Neresi haklı oluyor?

sözleşme niye uzatmış arap teklifi gelmeden önce

sözü hatip vermişse son performansına göre araplardan istedigimizi alacagız

Avrupadan 30 35 getirsin o zaman gönderelim

Kavukcuya helal olsun araplara 50 60 dan aşşagı vermeyecektir

Yahu soz verdi de yonetim Baris 30 milyonluk toocu mu Allah askina ..
Bugun 5e alinan adam 1 sene sonra 50 milyona gidebiliyor kulup kolaylik saglayacagiz dedi diye bu kadar prim yapmis oyuncusunu 10a mi yollayacak

Ulan önünü açalım tamamda istediğin teklife mi yollacağız seni? Bonserviste vermesinler 30 milyonu kendi maaşına ekle bedava verilim seni paşam

Bu başlıkta küfür serbest olsun da şuna hakettiği şekilde ağız dolusu sövelim

Geri
Üst Alt