Fiyatının ve sol kanadı öncelikli mevkii olarak görmememin etkisiyle biraz soğuk baktığım bir transfer olduğunu daha önce de belirtmiştim. Denk gelip izlediğim birkaç maçında edindiğim izlenimleri aktarayım;
Bir defa topu ayağına yapıştırıp harikalar yaratan biri değil, beklentiyi bu yönüyle çok yüksek tutmayalım, derim. Genelde fiziksel avantajını kullanarak etkili olmaya çalışıyor, fırsatını bulduğunda iyi şutlar çıkarabiliyor. Dikkate değer bulduğum olumlu bir özelliği, birçok kanat oyuncusu gibi kafayı topa gömüp burnunun doğrusuna sonsuzluğa yelken açmaması. Top ayağındayken çevresiyle irtibatı yeterli düzeyde. Niyet olarak takım oyununa yatkın gördüm.
Beklentime gelince; kendisini direkt hücumcu yerine, çalışkan bir kenar oyuncusu olmaya daha uygun buluyorum. Aklımdan geçen, 3-4-3 formatında orta 4 lünün sağıdır mesela. Bunun için kendisini futbola adaması, dayanıklılığını en üst seviyeye çıkarması gerekiyor. Yok, 'ben hücum oyuncusuyum, maç içinde idare eder, araya bir gol sıkıştırırsam benden iyisi yok' gibi bir mentaliteye bürünürse, büyük takım macerasının çok uzun sürmeyeceği kanaatindeyim...
(Gerçi dinamo gibi bir enerji ortaya koyabilirse, sol kanat-forvet olarak da gayet yeterli olabilir. Sporcu karakteri belirleyici olacak)...
Galatasarayımız için hayırlısı olsun inşaallah...