Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Performansina bağlı abi brisin kredisi var bence taraftardaŞimdi Barış affedilse bile asla eskisi gibi olmayacak bağlar taraftarla. Barış ın umrunda mı bilmem tabi
Güven bağları zayıfladı abi ciddi şekilde. Islık falan yemez tabi ama eskisi gibi kuvvetli sevgi de olacağını düşünmüyorum. Büyük ayıp etti.Performansina bağlı abi brisin kredisi var bence taraftarda
Benim yaşıma geldiğinde 25 yaşın çocukluk yaşları olduğunu anlarsın…Adam 25 yasinda. Cocuk degil artik![]()
Diyetini isteriz. +repPişman olan adam bu mevzunun fotoğraf ile çözülmeyeceğini biliyor olması lazım. Önce menajeri kovacak sonra tüm camiadan özür dileyecek en son kulübün keseceği cezaya ses çıkartmayacak.
boynumu çevirip incittim bu foto yüzünden masraflar ne olacakKonuya koyduğun fotoyu döndürseydin bari mk
Yarın beni ara, seni göndereceğim yere git, düzeltirler.boynumu çevirip incittim bu foto yüzünden masraflar ne olacak
Kusura bakma ama bos yazmissin. Adamin yasini bilmedigini anlayinca R yapmissin.Benim yaşıma geldiğinde 25 yaşın çocukluk yaşları olduğunu anlarsın…
Ah be yazarken senin gibi Google araştırması yapmıyorum. R falan da yapmıyorum 30 a kadar herkes çocuk benim gözümde…Kusura bakma ama bos yazmissin. Adamin yasini bilmedigini anlayinca R yapmissin.
Bizim GS menfaatleri söz konusu olunca ortaya çıkan deccallıktam şu an resmi hesap siyah arka planla kadro dışı bırakıldı paylaşımı yapmalı.