GSC Haber Barış Alper‘den Maç Paylaşımı

Dua etsin bu maçı kazanalım kazanamazsak barışın bu kulüple işi biter kazanırsak olumlu havayla falan tekrar sıkıştırırlar araya kalması gitmeyecekse ezip bitirmeye gerek yok oyuncuyu

Galatasaray başkanı olsam :bak Barış senin sözleşmeni daha yeni iyileştirmeye gittik mesele kimin ne kadar maaş aldığı değil mesele şahsiyet meselesi deyip sözleşmesi bitene kadar 2.takım ile antrenmanlara yollarım.

Valla ben son yıllarda takıma bu kadar direk etki eden A oyuncu biliyorum gittikçe daha iyi olmaya başladı Messi gelse bu kadar fayda sağlar mı emin değilim
Okan hocanin oynattigi futbol yuzunden bu kadar one cikti. Barcelona, Man City, Bayern gibi topa sahip olan takimlarda hic is yapmaz. Kotu oyuncu demiyorum. Yanlis anlasilmasin.

Önce menajeri şutla..
20250824_215033.webp

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak aramızda ne yazık ki. Çok iyi bir sezon geçirsen de bu yaptıkların bir kara leke olarak kalacak

yaşananlar olmasaydı ve bu maçta ilk 11 başlasaydın şu an devre 0-3 girmiştik

O menajerinin küçük aklı ile iş yapmanın bedelini ödeyeceksin kardeş, sana Galatasaray dışında bir Allah'ın kulu sabır etmezdi, es kaza Fener'e Beşiktaş'a gitsen şuan muhtemelen bir Anadolu kulübünde çürüyordun ama bunu anlamayacak kadar da kafan dar.

Geri
Üst Alt