Barış Alper'in Tedavisi Olumlu Sonuç Verdi, Özel Uçakla İsviçre’ye Gitti

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20240820_175512.jpg

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan: “Barış Alper’in tedavisi olumlu sonuç verdi. Takımı yalnız bırakmak istemedi. Bu akşam özel uçakla İsviçre’ye gidecek.” (Nevzat Dindar)

Kendisini iyi hissetmeye başlayan Barış Alper Yılmaz, Young Boys maçı kadrosunda yer alacak. (TRT)

Barış Alper Yılmaz, akşam saatlerinde Galatasaray kampına katıldı ve şu an ciddi bir durumu yok.

Bugün Okan Buruk'un görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. (TRT Spor)

Ishal konusu berbat yahu ilk ise basladigim donemde servisle ise gidiyorum yol yaklasik 50 dk suruyordu baya sehir disindaydi. Yaz sicagi da var bindim servise bir anda karin agrisi ve ishal baslaginci yanı birtt gibi ama degil..

10 dk - 15 dk mumkun degil dayamayacagim. Hic yola bile bakmadan sofor bey musaitse inebilir miyim? Saat sabahim 7.30 serviste uyanik olanlar doruk noldu hayirdir diye sormaya basladi.. o an ishalim diyemeidm ve telefonu evde unutmusum deyip indim. Oysa ki sabah servis grubuna da mesaj atmistim.

Burda telefonsuz ne yapacaksin dediler. Baktim tarla arazi her yer ama inmem lazim deyip inmistim. Araziye inip agac altinda isimi yapip otostop cekerek eve donmustum.
Annemde sordu noldu oglum diye niye dondun deyip. Hastayim diye eve gonderdileer. Anne demistim kadincagiz tum gun bana bakmisti alnimi opup atesime bakiyordu ama bilmiyordu ki ishalim.

Barista utanip, teknik ekip gidince kakasini yapip rahatlamis olabilir.

İshal, miğde bulantısı, kusma şu anda bir salgın var deniliyor ki ben de 1,5 ay önce oldum. Vallaha 2. gün anca gözümü açabildim öyle inanılmaz bir yorgunluk vardı. Barış'ınki inşallah sadece gıda zehirlenmesidir. Yoksa öyle 1-2 günde geçecek bir hastalık değil ama adam İsviçre'ye gidecek kadar iyiyse zaten iyidir herhalde.

Barış Alper: abi niye ishal yazıyorsunuz ya desenize kas ağrısı deyip geçin ishal ne ya

Ishal konusu berbat yahu ilk ise basladigim donemde servisle ise gidiyorum yol yaklasik 50 dk suruyordu baya sehir disindaydi. Yaz sicagi da var bindim servise bir anda karin agrisi ve ishal baslaginci yanı birtt gibi ama degil..

10 dk - 15 dk mumkun degil dayamayacagim. Hic yola bile bakmadan sofor bey musaitse inebilir miyim? Saat sabahim 7.30 serviste uyanik olanlar doruk noldu hayirdir diye sormaya basladi.. o an ishalim diyemeidm ve telefonu evde unutmusum deyip indim. Oysa ki sabah servis grubuna da mesaj atmistim.

Burda telefonsuz ne yapacaksin dediler. Baktim tarla arazi her yer ama inmem lazim deyip inmistim. Araziye inip agac altinda isimi yapip otostop cekerek eve donmustum.
Annemde sordu noldu oglum diye niye dondun deyip. Hastayim diye eve gonderdileer. Anne demistim kadincagiz tum gun bana bakmisti alnimi opup atesime bakiyordu ama bilmiyordu ki ishalim.

Barista utanip, teknik ekip gidince kakasini yapip rahatlamis olabilir.
Doruktan ishaltanteneler

Geri
Üst Alt